-

MUSA ÖZTÜRK, KARASU'DA KONUŞTU (izle):

.

Cumartesi günü Karasu’ya gelen Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç.Dr. Musa Öztürk, Limandere Mahallesi ile ilçe merkezinde esnafı ziyaret etti. Vatandaşın şikayetlerini dinleyen ve sorularını yanıtlayan Öztürk, partilerinin ekonomik politikalarıyla alakalı ilçe basınına bilgi verdi. Öztürk’e Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Oğuzhan Öztürk, ilçe teşkilatı ve il teşkilatı üyeleri de eşlik etti.

Karasu Haberleri mikrofonuna açıklamada bulunan Musa Öztürk, “Ülkemizin içerisinde bulunduğu sosyo-ekonomik ve politik yangına hep birlikte dur diyeceğiz. Ortada bir yangın varsa, herkes imece usulüyle yanığını durdurmalı” dedi.

SEFALET ENDEKSİNDE LİDERİZ

“Partimize ve ziyaretlerimize çok büyük teveccüh var” diyen GİK Üyesi Öztürk, “Karasu’nun ve ülkenin problemlerinin başında enflasyon geliyor. Beraberinde işsizlik de mevcut. Biz, bu iki sorunun toplamına sefalet diyoruz. Türkiye, sefalet endeksinde son yıllarda dünyada bir numara haline geldi. Bunu hak etmiyoruz. Bu değişim de bir oy kadar yakın” şeklinde konuştu.

KARASU’YA YATIRIM POLİTİKASI YANLIŞ

Karasu’ya ve yaklaşan büyük felaketi olan kıyı erozyonuna da değinen Musa Öztürk, “Karasu’nun ciddi bir turizm potansiyeli var ve bu ne yazık ki ıskalanıyor. Bu ilçede yatırım politikaları bir milyon nüfusa göre ölçeklendirilmesi gerekirken ilçe nüfusuna göre yapılmış. Bu, büyük bir yanlış” dedi.

Kıyı erozyonunun bugünün değil yarınki nesillerin de doğrudan etkileneceği bir sorun olduğuna vurgu yapan Saadet Partisi GİK Üyesi Musa Öztürk, “Hükümetin burada yavaş davranması yanlış. Tüm siyasi partiler, bu konuda kırmızı alarma geçmeli. Hızlı bir şekilde gerekli çalışma yapılmalı ve ertelenmemeli. Karasu daha fazlasını hak ediyor. Karasu’da insanca yaşam herkesin hakkı” diyerek sözlerini tamamladı.

TEPKİ, SANDIKTA VERİLECEK

Saadet Partisi İlçe Başkanı Oğuzhan Öztürk de ziyaretlerden memnun kaldığını dikkat çekerek “Herkes dertli, herkes mevcut durumdan mustarip. Fakat kimse gönül rahatlığıyla, korkmadan dile getiremiyor. Vatandaşımız, sandığa girdiğinde ve tek başına kaldığında gereken tepkiyi verecektir” ifadelerini kullandı.