-

Bir dönem Ülkü Ocakları Karasu İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve bu görevi beş yıl sürdüren, bir buçuk yıldır da İl Başkan Yardımcısı olarak göreve devam eden Kadir Şentürk, Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı görevine getirildi.

Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katıldığı şehit yakınları iftar programından sonra Sakarya’ya gelen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, görevi Kadir Şentürk’e bizzat tebliğ etti.

Beş yıldan beri il başkanlığı görevini sürdüren Soyhan Sofuoğlu’ndan görevi devralan Kadir Şentürk, görevi, ilçe başkanlarıyla birlikte yapılan iftar programında kabul etti. Ardından Sakarya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nda dava arkadaşlarıyla birlikte sahur yaptı.

“Bu kutlu bayrağı devralmanın onuru ve heyecanı içerisindeyim” diyen Şentürk, “Kutlu davamızın bayrağını devraldığım Soyhan Sofuoğlu’na yapmış olduğu kıymetli görevleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Bayrağı, daha yukarılara taşımaya gayret edeceğiz” diye konuştu.

Kadir Şentürk, “Bizi bu göreve layık gören Türk Gençliğinin yol başçısı, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’a şükranlarımı sunuyorum. Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin açtığı yolda yürümeye devam edeceğiz. Ülkücü camiamıza ve ilimize hayırlı olsun” dileğinde bulundu.