Karasu’da Kuzey’in gençleriyle bir araya gelen İYİ Parti Karasu Belediye Başkan Adayı Hasan Sarıoğlu, Karasu’nun ve Sakarya’nın gençleri için yola çıktıklarını, geleceğin inşasını gençlerin yapacağını belirtti. İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan ve İl Başkanı Ahmet Uçak’ın da katıldığı gençlik buluşmasında Sarıoğlu ve beraberindekiler gördükleri ilgiden memnun kaldığını ifade etti.

Başkan Adayı Hasan Sarıoğlu, “Karasu’muzun ve ilimizin gençlerinin beklentilerini çok iyi biliyoruz. Belediye meclis üyesi adaylarımızın çoğunluğunu da bu nedenle gençlerden oluşturduk. Çocuklarımıza, gençlerimize, sporcuya ve spora dair projelerimiz hazır. Beklentileri karşılayacak kadroya sahibiz. İlçemiz sporuna sadece bireysel yardımlar yapabiliyoruz. Ama yetki bize geçtiğinde spora, sporcuya ve gençlere yönelik ciddi çalışmalar ortaya koyacağız” dedi.

Selçuk Kılıçaslan ise, “Hem ilçe hem de il belediyelerinde spor kulüpleri için bütçeler ayrılır. Özellikle büyükşehir belediyesinin 16 ilçenin spor kulüplerine yetecek bütçesi mevcut. Fakat Karasu, ne yazık ki bu bütçeden hiç yararlanamıyor. İlçe belediyesi de spor kulüplerinde ve gençlere yönelik hiçbir yatırımda bulunmuyor. Hasan ağabeyinizin siz gençlere yönelik önemli çalışmaları ve destekleri olacak. Karasu gençliği, yetkiyi kime vereceğini iyi bilir” ifadelerini kullandı.

N V T 5691

N V T 5708

N V T 5710

N V T 5726

N V T 5724