Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Anadolu İmam Hatip Liseleri/Ortaokulları vizyon belgesi bağlamında “eğitim ortamları ve fiziki imkânlar, öğretmenler ve eğitim yöneticileri mesleki gelişimi; akademik gelişim, kariyer planlama ve üniversiteye hazırlık çalışmaları, öğrencilerin mesleki gelişimi; değerler eğitimi, bilim, sanat, spor ve sosyal kültürel etkinlikler okul tarafından gerçekleştirilen örnek ve özgün uygulamalar/projeler ile izleme ve değerlendirme” alanlarında 2018-2019 eğitim-öğretim yılında 6 aylık Kalite Takip Sistemi sürecinde Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Sakarya ikincisi; Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu ise Sakarya üçüncüsü olmaya hak kazandı.

 

 

Adını sık duyacaklar

 

İl genelinde ilk üçe giren Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ergün Demir ve Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Orhan Bülbül’e ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş takdim etti. “Bu başarı başta süreci başından sonuna kadar takip müdür yardımcımız Abdullah ÇETİN ve öğretmenlerimizin eseri” diyerek sözlerine başlayan Müdür Ergün Demir, “İnşallah, 2019-2020 eğitim öğretim yılında daha büyük başarılar elde edeceğiz. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Herkes önümüzdeki dönemde İmam Hatip Lisesi’nin adını akademik, sosyal ve kültürel alanda daha sık duyacak” ifadelerini kullandı.

 

 

Bizi izlemeye devam edin

 

35 öğretmen ve 3 idarecisiyle projeye katılan Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bülbül ise, “Okulumuz, başarılı kadrosuyla her ay gerçekleştirmesi gereken 7 projeyi en iyi şekilde gerçekleştirdi. Mehmet Hürdoğan Koç organizesinde bakanlığa gerekli görsel ve yazılı sunumlar iletildi ve okulumuz, yapılan puanlamada hak ettiği dereceyi aldı. Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu idarecisi ve öğretmenleri olarak her alanda olduğu gibi bu proje dalında da Karasu’yu il düzeyinde en iyi şekilde temsil etmiş olmaktan gurur duyuyoruz. Bizi izlemeye devam edin. Karasu’nun başarısına başarı katmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.