-

Afrika Gönüllüleri Derneği’nin Sakarya’da “Afrika Su Kuyusu Yardımınız ile Daha Yaşanabilir Alan Oluşturmaya Ne Dersiniz?” sloganıyla gösterdiği faaliyetlerle beklenenden fazla destek görerek Afrika’da yaşayan Müslüman kardeşlerimize su kuyuları açtırmaya, adak, akika ve kurban yardımlarıyla umut olmayı sürdürüyor.

Afrika su kuyusu, Afrika adak, Afrika akika, Afrika kurban çalışmalarının yanı sıra Afrika yetimhane projelerini de sürdüren Afrika Platformu, hem Sakarya genelinden hem de Sakarya dışından destek bekliyor.

Afrika Platfomu'na Karasu'dan destek vermek için 0536 583 75 99 numaralı WhatsApp hattından ya da www.afrikagonulluleri.org internet sitesinden, sosyal medya hesapları olan www.facebook.com/afrikaplatformu ile www.instagram.com/afrikaplatformu adresinden ulaşabilirsiniz.

Afrika Su Kuyusu Yardımınız ile Daha Yaşanabilir Alan Oluşturmaya Ne Dersiniz?

Afrika’nın belirli bölgeleri gelişme seviyesinden ötürü oldukça geri kalmıştır. Günümüzde birçok insanın kolaylıkla yerine getirebildiği yeme, içme gibi işlemler onlar için fazlasıyla zor olabilmektedir. Özellikle çok sıcak bir havaya sahip olması ile birlikte çöl gibi yakıcı sıcaklıklar olması suyun varlığını tehlikeye atıyor. Afrika su kuyusu açılışı da bu yönden önem kazanıyor.

Günümüzde hala yüzlerce çocuk ve yetişkin açlık ve susuzluktan dolayı ölüyor. Ancak bu durumuna engel olabilmek en azından kişisel çabalarla mümkün olabilmektedir. Sosyal yardım kuruluşu olan firmamız Afrika su kuyusu açılışları gerçekleştirerek orada bulunan vatandaşların bu sudan yararlanmasını amaçlamaktadır. Ülkede bulunan ekiplerimiz ve çalışanlarımız yer altı sularından yaralanarak içilebilir su elde eder.

Afrika bölgesi tamamen kurak değildir. Kullanılan yeryüzü suları da bulunur. Ancak bu sular her bireyin kolaylıkla tüketebileceği düzeyde değildir. Kişilerin kirli suları kullanması sonrası her ne kadar susuzluk ihtiyacı gitse de bundan sonra sağlık problemleri ile uğraşabilmektedir. Firma olarak Afrika’da bulunan kardeşlerimize en kısa sürede sizlerin yapmış olduğu yardımlar ve hizmet karşılığını yerine getirmeye çalışıyor.

Afrika su kuyusu açılışı en çok talep edilen ve bizlerin de en çok başvurduğu noktalardan birisidir. Elbette yardımlarımız bununla sınırlı kalmıyor. Afrika kurban kesimi de başvuracağınız, gerçekleştirmek isteyeceğiniz noktalar arasındadır. Üstelik çok uygun fiyatlarla bu hayalleri gerçekleştirebilirsiniz. Kısa sürede yardımcı olmanın yanı sıra bunun mutluluğunu da yaşamak mümkün olacaktır.

Çocukları Mutlu Etmenin Yolu Afrikada Yetimhane Yardımı

İnsanlara yardım etmek, zor anlarında mutlu etmek bir açıdan oldukça sevaptır. Özellikle yetimler konusunda peygamber efendimiz tarafından da sayısız olay aktarılmıştır. Annesi ve babasız kalan çocukların hayatı şüphesiz normal bir bireye göre daha zor sürecektir. Ancak onların yalnız olmadığını hissettirmek adına Afrikada yetimhane yardımı sağlanabilir.

Yetimhaneler annesiz, babasız kalmış çocukların bulunduğu alanlardır. Bu alan içerisinde kurumun sahip olduğu gelişme düzeyine göre bakım ihtiyaçları karşılanır. Biliniyor ki Afrika’nın belirli bir kısmı ciddi bir kuraklık ve sefillikle karşı karşıyadır. Afrika’nın bu noktalarında bulunan yerel halk ve yetim çocuklar ciddi sorunlarla baş başa kalır. Ancak sizlerin yardımı ile daha yaşanabilir bir hayat mümkündür.

Afrikada yetimhane yardımı belirli bir noktadan sonra neredeyse ihtiyaç, zorunluluk haline gelmektedir. Afrika’da su kuyusu açılımı gibi hayati öneme sahip ihtiyaçlar doğar. Maalesef orada bulunan kurum sahipleri ya da yerel halkın bu ihtiyacı karşılamaya gücü yetmez. Geçmiş zamandan itibaren Afrika bölgesinin büyük devletler tarafından sömürge ve kontrol altına alınması bu durumdan kaynaklanmaktadır.

Oldukça uygun fiyatlarla Afrika'da yetimhane yardımı oluşturabilirsiniz. Yetimi sevindirmek sünnettir. Yardım kuruluşu olarak birden fazla yetimin günlük ihtiyacını karşılamayı üstlendik. Onların yeme, içme, sağlık, barınma gibi noktalarda yardımlarını karşılıyoruz. Ancak burada sizlere de ihtiyacımız var. Eğer siz de bir yetim yüzü güldürmek isterseniz telefon numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Böylece peygamber efendimizin sünnetini yerine de getirebilirsiniz.

Kurban Bayramlarını Daha Anlamlı Hale Getirin: Afrika Kurban Kesimi

Kurban Bayramı, Müslüman alemi için ayrı bir öneme sahiptir. Ramazan ayı sonrası gerçekleşen mübarek zaman dilimi içerisinde hali vakti olan kişiler tarafından kurbanlar kesilir. Kesilen kurban etlerinin belirli bir amacı bulunmaktadır. Temelde bu bayramın yerine getirilme amacı tabii ki hali vakti olmayan bireylere yardım etmektir. Peki siz bu yardımları uluslararası alanda yapmak istemez misiniz?

Afrika kurban kesimi en sık başvurulan yöntem ve yardımlar arasında bulunur. Çevremizin durumu iyiyse üstelik daha çok yardıma muhtaç kişilere yardım etme arzusu yaşanabilir. Bu durum oldukça normaldir. Müslüman alemine müjdelenen Kurban Bayramı ile birlikte sizlerde ibadetlerinizi yerine getirirken gerçekten ihtiyacı olan çocukların karınlarının doymasına yardımcı olabilirsiniz. Üstelik oldukça güvenilir şekillerde olur.

Bayramın gelmesi ile birlikte Afrika kurban kesimi konusunda karar kıldıysanız yapmanız gereken oldukça basittir. İnternet sitesi üzerinde bulunan telefon numaramızdan bize ulaşmalısınız. Ulaşım sonrası normalde bir kurban fiyatına göre daha uygun fiyatlarla kurban kesimi talebi oluşturabilirsiniz. Alt fiyatlarımızın bulunması ile birlikte üst sınır olmadan kişiler her ne kadarlık yardım etmek istiyorsa gerçekleştirebilir.

Afrika kurban kesimi dışında bireyler birden fazla alanda da yardım sağlayabilir. İnsan sağlığı için çok gerekli olan su kuyuları bunların başında yer alır. Peki annesiz babasız büyüyenler için bir şeyler yapmak istemez misiniz? Afrikada yetimhane yardımı da bu konuda bireyler için aracı olduğumuz durumlar arasındadır. Bizler sadece aracı konumda olarak Afrika’da bulunan kişilere yardımın ulaşmasını sağlıyoruz.

Afrikada Kuran Dağıtımı ile Güzel Durumlara Vesile Olabilirsiniz!

Günümüzde ne yazık ki büyük, uluslararası devletlerin oluşturduğu politika durumundan ötürü kimi noktalarda insanlar ciddi zorluklar çekmektedir. Susuzluk, açlık ve sıcak hava denildiğinde akıllara ilk olarak Afrika geliyor. Afrikada yetimhane yardımı ya da Afrika’da su kuyusu açılışı sayesinde bir nebze de olsa orada bulunan insanların fizyolojik ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Yaşam savaşı veren insanların durumları bu noktada oldukça ciddidir. Kendileri herhangi bir eğlence aşamasını dahi düşünemez halde bulunuyorlar. Öncelikleri doyuramadıkları karınları ya da mevcut hastalıkları oluyor. Yaşam standartları diğer ülkeler ile kıyaslanamayacak durumlara varabiliyor. Devletin de gelir elde edebileceği noktalarına el koyulması ile vatandaşlara fayda sağlanamıyor.

Afrika’da su kuyusu açılışı ile bireylerin su ihtiyacı karşılanır. Peki sizler de Afrika'da Kur'an dağıtımı ile güzel durumlara vesile olmaya ne dersiniz? Kuran’ı Kerim Müslüman aleminin kutsal kitabıdır. Afrika bölgesinin ciddi bir kısmında da özellikle Osmanlı zamanında buralara yapılan seferler ve ele geçirme sonucunda Müslümanlar bulunmaktadır. Bu Müslümanlar şartlar ne kadar zor da olsa ibadetlerini yerine getirmeye çalışır.

Suyu bile bulmanı zor olduğu bir ülkede Kuran’ı Kerim nasıl rahat bulunabilir ki? Elbette rahatlık diye bir durum söz konusu değildir. Ancak tek bir hareketiniz ile kişilerin bu ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Şüphesiz onların sevabına yardımcı olacağınız için sizin de alacağınız sevap ayrı olacaktır. Afrikada Kuran dağıtımı teker teker gerçekleştirilir. İstediğiniz sayıda kutsal kitabı kişilere ulaştırabilirsiniz. Böylece Müslümanlık konusunda da devamlılığı sağlamış olursunuz.

Afrika Su Kuyusu Nasıl Açılır? Neler Yapılması Gerekir?

Dünyada gerçekleşen açlık ve susuzluktan rahatsızsınız bir adım mı atmak istiyorsunuz? Afrika su kuyusu açmaya ne dersiniz? Oldukça basit işlemler doğrultusunda herhangi bir zorluk haline girmeden bunu sağlayabilirsiniz. Evinizde ya da iş yerinizde otururken sizin yardımlarınız sayesinde sizin adınıza yapılmış iyilikleri görebilirsiniz.

Afrika su kuyusu açısından henüz yeni yeni gelişmektedir. Kimi köylerinde su kuyuları bulunmadığından dolayı 3-5 yaşındaki çocuklar dahi kilometrelerce öteye giderek çamurlu suyu elde etmektedir. Sağlık açısından da oldukça riskli olan bu suların yerine su kuyusu açılışı sayesinde ihtiyaçlar daha sağlıklı karşılanabilmektedir. Yapılması gereken bu noktada önce karar kılmaktadır. Karar sonrası adımları izlemek mümkündür.

Firmamız, bir şirket prosedürünü işleyerek resmi bir sosyal yardım kuruluşu olarak çalışma göstermektedir. Bizler bizlere ulaşan herhangi bir konudaki yardımı iletmek adına aracı kurum olarak yer alıyoruz. Müşterilerimiz değil, yardımsever insanlarımız telefon numaralarımızdan bizlere ulaşarak Afrika su kuyusu açılışı ya da Afrika'da Kur'an dağıtımı için talep oluşturabilmektedir. Üst sınır olmaksızın uygun meblağlar karşılığında yardımlarınız oluşturulur.

Yardımlarınız sonrası toplam bütçe sağlandıktan ve ekipmanların da işe koyulması ile birlikte su kuyuları açılır. Su kuyuları belirlenen isimler ile adlandırılır. Hem kendiniz hem de vefat etmiş tanıdıklarınız için ölümsüz bir eser oluşturabilirsiniz. Yapılan yardımların kanıtları da oradan gerçekleşen fotoğraf çekimleri ile sağlanır. Böylece ortaya nasıl bir sonuç çıktığını görerek rahatlaya da bilirsiniz.