Salih Et Kebap ve Restoran, Cuma günü saat 14:00’da gerçekleşen törenle yoğun katılımla açıldı. Açılış törenine Kocaali Kaymakamı Eyüp Kaykaç, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Kocaali Belediye Başkanı Turan Yüzücü, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katılım sağladı.
“Karasu’ya gerçekten güzel bir mekan kazandırdığımızı düşünüyoruz” diyen Salih Et Kebap ve Restoran İşletme Sahibi Salih Küçük, “Haklımıza, yazlıkçılarımıza kebap çeşitlerinden yöresel yemeklerine, pide çeşitlerinden kahvaltıya geniş mutfağımızla kapılarımızı açıyoruz. Gelen müşterilerimiz damak tadına göre her şeyi bulabilecek” şeklinde konuştu.
Güzel lezzetlerin yanı sıra tecrübeli personel ile hizmet verdiklerine de değinen Salih Küçük, “Personelimiz bilgili ve deneyimli. O yüzden personelden yana gelen müşterilerimiz en ufak sıkıntı yaşamayacak. Güler yüzlü, nezih bir ortamda hizmet alacaklar” sözlerine yer verdi.
Esra Angün’ün haberi…










Next








