-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Duru Kreş Gündüz Bakımevi’nde zumba ve pilates dersleri başladı. Minik öğrenciler, eğitmenleri eşliğinde aldıkları derslerde sporun faydası, gerekliliği ve doğru sporun nasıl yapılası gerektiğinin bilincinde oluyor.

Sporsal faaliyetlerin yanı sıra kültürel faaliyetler de ağırlık veren okulda öğrenciler için halk oyunları dersleri de başladı. Yeni başlanan halkoyunları dersinde torul harmatası ve velilerin seçeceği bir yörenin oyununu çalışacakları belirtildi.

Öğrencilere verilen sporsal ve kültürel derslerin sağlayacağı faydalardan söz eden Okul Müdürü İlhan Garip, “Düzenli hareket çocukların geleceğini korur. Küçük yaşta yapılan doğru egzersizler, doğru alışkanlıkları kazandırır. Pilates, duruş bozukluğunu ortadan kaldırır, omurga eğriliği ve bel ağrısını azaltmaya yardımcı olur” sözlerine yer verdi.

DURU KREŞ GÜNDÜZ BAKIM EVİ SPORTİF FAALİYETLER (izle):