Karasu Kabakoz Mahallesi’nde 2022 yılında yapımına başlanan ve geçtiğimiz günlerde Karasulu Şehit Teğmen Ömer Faruk Civelek’in isminin verildiğini anaokulunda hummalı çalışmalar devam ediyor. 2023-2024 eğitim-öğretim yılında kapılarını minik öğrencilere açacak olan okulda kayıtlar hala devam ediyor.

260 KİŞİ KAYIT OLDU

Kurucu Müdür İsmail Yücel, “Okulumuz 8 sınıf 16 şubeden oluşuyor. İki şubemiz kulüp olacak. 2018 ve 2019’lular için iki tam gün sınıfı yapacağız. Sabah 5 şubemiz, öğleden sonra 6 şubemiz olacak” dedi. Özel okulları aratmayacak bir yapı inşa edildiğini de söyleyen Yücel, “Yemek üretimimizi kendimiz yapacağız. Profesyonel mutfağımızı hazırlıyoruz. Şu ana kadar 260 kişi kayıt aldık. Bu sayının daha da artacağınızı biliyoruz. Ailelerimiz güvenle öğrencilerini bizlere teslim edebilirler” diye konuştu.

ŞEHİT KÖŞESİ

Müdür Yücel, “Destekleri için Milli Eğitim Bakanlığı’mıza, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı, Karasu Kaymakamımız Dr. Ahmet Naci Helvacı’ya teşekkür ediyorum. Ayrıca okulumuza adı verilen şehidimiz Teğmen Ömer Faruk Civelek’in ailesini ziyaret edip, okulumuzda onu anlatan büyük bir şehit köşesi yapacağız” ifadelerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi