Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Şehit ve Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu ve Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sakarya Şube Başkanı Erol Demir, Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şube Başkanı Mustafa Çolak ve üyeleriyle buluşan Alemdar, ‘yanınızdayız’ mesajını paylaştı. Alemdar, Işıksu ve Çelik’e MHP İl Başkan Yardımcısı İbrahim İskender, MHP Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara, AK Parti Serdivan Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı, AK Parti Serdivan Gençlik Kolları Başkanı Sinan Düman ve AK Parti Adapazarı Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili eşlik etti.

YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Programın ardından değerlendirmelerini paylaşan Başkan Adayı Alemdar, şehit yakınları ve gazilerin yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Dün beraberdik, bugün beraberiz. İnşallah yarın da beraber olacağız. Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin refah içinde yaşamaları için gerek devletimiz gerek yerel yönetimlerimiz önemli çalışmaları yürütüyor. Vatanı için canını veren şehitlerimiz, aileleri ve canını vermeyi göze alan her gazimiz bizim başımızın tacıdır. İnşallah her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

BÜYÜKLERİMİZİN GÖRÜŞLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

Alemdar, “Bizler yeni çalışma döneminde şehrimizin tüm kesimleriyle istişare ederek, omuz omuza Sakarya’mıza hizmet etmeyi planlıyoruz. Bu noktada siz değerli büyüklerimizin görüşleri çok değerli. İnşallah talep ve isteklerinizi de yerine getireceğiz. Bu vesile ile bu topraklar için can vermiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor ve kıymetli gazilerimize de sağlık dolu bir yaşam diliyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Sakarya Basın Servisi

Yusuf Alemdar Şehit Ve Gazi Yakınları Ziyaret F1

Yusuf Alemdar Şehit Ve Gazi Yakınları Ziyaret F2

Yusuf Alemdar Şehit Ve Gazi Yakınları Ziyaret F3

Yusuf Alemdar Şehit Ve Gazi Yakınları Ziyaret F4