Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karasu İlçe Başkanı Semih Karakaş; son günlerde ilçe gündeminde yer alan, Karasu Belediyesi’nde çalışanlara mobbing iddiaları konusunda açıklamada bulundu. Karakaş, “Çalışanları mutlu edemeyen zihniyet, Karasuluları da edemez, etmemiştir” dedi.

ALIN TERLERİ VAR

Karakaş, “Belediyemizde alın teri ile çalışıp evine ekmek götürmek isteyen çalışanlarına, bizim çocuklarımıza mobbing uygulamak, baskı yapmak, çalışanların yerlerini değiştirmek, sosyal medya hesaplarına kadar kontrol etmek ne belediye başkanlığına ne de Karasulu kimliğine yakışır. Son günlerde bu tür eylemler yine gündemde. Başkana buradan sesleniyoruz; senin bugün işgal ettiğin koltukta binlerce insanın emeği alın teri var” ifadelerini kullandı.

MEMLEKETİN YÜZ AKLARI

“Karasu Belediyesi'nde çalışanlar bu memleketin yüz aklarıdır” diyen Başkan Karakaş, “Bu çocuklar sizin, benim, hepimizin çocuklarıdır. Buradan tüm belediye çalışanlarımıza da sesleniyoruz, ne bu süreçte ne de bundan sonra sizlerin, ailelerimizin, evinde ekmek bekleyen çocuklarınızın üzülmesine, işlerinden olmasına asla izin vermeyeceğiz. Biz çalışanın, emeğin, halkın yanındayız” diye konuştu.

CHP Karasu İlçe Örgütü Basın Servisi