Organizatör Naciye Tenkoğlu, Volkan Medya, Karasu Haberleri İnternet Medyası ve Hamle sponsorluğunda Karasulu tiyatro severlerle buluşan sezonun son oyunu ‘Her Aşk Biraz Komiktir’, izleyenlerden tam not aldı. Sevilen oyuncular Hande Katipoğlu, İrfan Kangı, Begüm Öner, Kerem Poyraz Kayaalp ve Ferdi Akarnur’un rol aldığı ve evli bir çiftin boşanma sürecindeki komik olayları konu alan komedi oyunu, salonu tamamen dolduran Karasulu tiyatro severleri adeta gülmekten kırdı geçirdi. Oyun öncesi tiyatro ekibi, Karasu sahili Ensar Kebap’ta ağırlandı ve yemek yedi. Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve Karasu protokolünün de izlediği tiyatro oyunu öncesi oyuncular kuliste Karasu Haberleri İnternet Medyası mikrofonlarına ilginç açıklamalarda bulundu.

 

 

 

Oyunun yazarı ve baş oyuncusu İrfan Kangı, “Bu akşam Karasu’da alacağımız sahne ile 100’e yakın oyunumuzu tamamlamış olacağız. Yeniden Karasu seyircisiyle buluşmak bizi çok mutlu etti. 3.kez Karasu’ya geliyorum ve Karasulu tiyatro severler ile buluşuyorum. Aynı heyecanı yeniden duyuyorum.” dedi. Tecrübeli oyuncu Ferdi Akarnur ise, “Karasu’ya ikinci gelişim. Karasu’nun seyircisi muhteşem, beklediğimiz reaksiyonu almaktan da çok mutluyuz.” ifadelerini kullandı. Kerem Poyraz Kayaalp, “Karasu’ya ilk gelişim. Bu güzel sözler bizi daha da heyecanlandırdı. Denize girmek için de geleceğim.” şeklinde konuştu. Başarılı oyuncu Hande Katipoğlu ise, “Benim de Karasu’ya ilk gelişim. Salon tamamen dolmuş. Şu an çok heyecanlıyız ve Karasu seyircisi ile buluşmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

 

İki perdelik kahkaha dolu oyun sonrası oyunculara çiçek ve plaket takdiminde bulunuldu. Sunum öncesi bir konuşma yapan tiyatro komitesi üyesi Gürhan Aytok, “İlk olarak oyunların Karasu’da sahne almasına öncülük eden Naciye Tenkoğlu’na ve en önemlisi de, Karasu’da sanatın yer etmesine en büyük katkıyı yapan sanat sevdalısı Kaymakamımız Sayın Aziz Mercan’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi. Aytok, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’na da teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Oyuncu İrfan Kangı da “Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, Karasu için inanılmaz bir şanstır. Kendisi tam bir sanat dostu, tiyatro aşığıdır. Onun destekleriyle burada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı. Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Gençbay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ve Başkan Mehmet İspiroğlu’nun eşi Tülin İspiroğlu, oyunculara günü anısına plaket ve çiçek takdim etti. Oyunda, Kaymakam Aziz Mercan’ın davetlisi olarak roman vatandaşların da bulunması ve tiyatroyu izlemesi büyük takdir topladı.