-

Karasu’nun bazı mahalle muhtarları, Muhtarlar Derneği Başkanı Türker Tetik öncülüğünde CHP Karasu İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Muhtarları, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karasu İlçe Başkanı Aykut Süt ve yönetimi karşıladı.

Muhtarlara ikramlarda bulunan Süt ve yönetimi, hediye de takdim etti. İlçe örgütüyle bir süre sohbet eden muhtarlar, birlik ve beraberlik mesajı da verdi.

“Herkesin bildiği gibi muhtarlar, demokrasinin en temel taşları” diyen CHP Karasu İlçe Başkanı Süt, “Siyasi görüş ve yaşam biçiminin hiçbir önemi yok. Ortada bir sorun varsa bu herkesin sorunu. Muhtarlarımız, mahallelerinde bir sorun olduğu zaman ilgili birimlere ulaştırıp çözümü konusunda gayret ediyorlar” diyerek ziyaretlerinden ötürü muhtarlara teşekkürlerini iletti.

Dernek Başkanı Türker Tetik, Kızılcık Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Topaloğlu ve Dursun Ali Akbaş ise; muhtarların, tek bir siyasi görüşe mensup kesime değil her kesimden vatandaşa hitap ettiği ve ayrım yapmaksızın hizmet vermesi gerektiğini vurgulayarak bulundukları makamın zorluluklarını aktardı. Ziyarette bulunan tüm muhtarlar, karşılamalarından ötürü CHP İlçe Örgütü’ne teşekkürlerini iletti.