KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün’ün haberi  /  Kamera: Nevtan Angün

 

 

CHP Karasu İlçe Örgütü, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Atatürk Bulvarı girişinde bulunan Atatürk heykeline çelenk bıraktı. İlçe Başkanı Aykut Süt, bir de 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı okudu. İlçe yönetimi ve partililer de anıt önünde hazır bulundu.

 

Başkan Süt, mesajına “26 Ağustos günü Sultan Alpaslan ile başlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile devam eden bir kurtuluş ateşinin yandığı tarihtir. Malazgirt Zaferi ile Anadolu’nun kapıları bir daha kapanmamak üzere Türk evladına açılmışmış, Türk evladı da Anadolu’yu kendisine yurt edinmiştir” diyerek başladı.

 

GAFLET, DALALET ve HIYANET İÇİNDELER

 

Mesajının devamında “Büyük mücadeleyi anmayanlara, beğenmeyenlere ve hatta küçümseyenlere şahit olduk. ‘30 Ağustos, toplumun her kesimini ilgilendirmiyor’ diyebilecek kadar ağzından çıkanı kulağı duymayan gaflet, dalalet ve hıyanet içinde olanlar çıktı, Milli günlerimizde burnu akan kulağı çınlayan, yurt dışı gezisinde olanları gördük. Her şeye rağmen biz, bağımsızlık sesini haykırmaya devam edeceğiz” ifadeleriyle devam etti.

 

İlçe Başkanı Aykut Süt, mesajını, “Kurtuluş Savaşı’mızı, tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanları ile dolu 30 Ağustos zaferinin yıldönümü unutmadık, unutmayacağız Önce O inandı, sonra millet inandı. Zafer işte o zaman kazanıldı. Siz unutursanız, biz unutmayacağız. Bize kılıç hakkı olarak bırakılan bu topraklarda zafer, ‘zafer benimdir’ diyebilenlerin olacaktır” sözleriyle tamamladı.

 

CHP İLÇE ÖRGÜTÜ'NÜN ÇELENK BIRAKMA PROGRAMI: