• USD 32,22
  • EUR 35,13
  • ALTIN 2.472,55
  • BİST100 10.160
  • BTC 66.065
1 yıl önce EKONOMİ

Karasu Bağdat Aktar ve Baharat işletmecisi Fatih Demirci, Ramazan sofrasının klasiği haline gelen hurmanın yüzde 50 zamla tezgahlarda yerini aldığını söyledi. Demirci, “Geçtiğimiz yıllar Ramazan hareketliliği 3-4 gün öncesinden başlardı. Bu sene ise Ramazan hareketliliğini yok” dedi.

1 yıl önce KÖŞE YAZILARI
1 yıl önce EĞİTİM

Karasu Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu, Kardeş Okul Projesi’ne destek olan okul velilerine ve Karasu basınına teşekkür belgesi verdi. Müdür Orhan Bülbül, “Kahramanmaraş Malik Ejder İmam Hatip Ortaokulu için düzenlediğimiz kermesimizden 45 bin TL gelir elde ettik. Okulumuzun şu anlık eksiklerimizi tamamladık ve desteklerimize de devam edeceğiz” dedi.

1 yıl önce KARASU

11 ayın sultanı Ramazan ayı, 22 Mart Çarşamba günü kılınacak ilk teravih namazıyla başlıyor. Perşembe günü tutulacak ilk oruç ile başlayacak olan Ramazan ayı bu sene 29 gün sürecek.

1 yıl önce SİYASET

Salı günü Karasu’ya gelen İYİ Parti Milletvekili A.Adayı Duygu Çetinkaya Acar, Sakarya genelinde büyük teveccüh gördüklerini belirtti. Acar, “Yükselen ilgi ve alaka Karasu’da da hakim. Bu da Sakarya’dan çıkartacağımız milletvekili sayısının fazla olacağının işareti” dedi.

1 yıl önce SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Recep Ali Küçük, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Küçük, “Her zaman hizmete hazırız” derken İlçe Başkanı Kara, “Sakarya’da iki vekil çıkartabilecek durumdayız” diyerek kuzeyin vekil sıralamasındaki beklentisinin yüksek olduğuna vurgu yaptı.

1 yıl önce SİYASET

Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi’nin Karasu İlçe Başkanlığı’nda görev değişikliği, kulislerde konuşuldu. BBP İlçe Başkanı Hasan Eminoğlu’nun, istifa etmesi ve ilçe basınıyla bir toplantı düzenleyerek istifasını duyurması bekleniyor.

1 yıl önce SİYASET

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek genel seçimler için Karasu’da milletvekilliği aday adaylığı başvuruları sürüyor. Geçtiğimiz günlerde milletvekilliği aday adaylığı için ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Başkan Çatalbaş’tan boşalan koltuğu devralan ilçe başkanı belli oldu.

1 yıl önce SAKARYA

İş İnsanı Ender Serbes, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Sakarya Milletvekili Aday Adayı oldu. Serbes, Ankara’ya, CHP Genel Merkezi’ne giderek aday adaylığı başvurusunda bulundu.

1 yıl önce EĞİTİM

Karasu Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu, kardeş okulu olan Kahramanmaraş Malik Ejder İmam Hatip Ortaokulu için toplanan yardımları bölgeye giderek teslim etti. Buluşmada duygu dolu anlar da yaşandı.