Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, basın açıklamasında bulunarak Karasu’nun sorunlarına değindi. Aksoy, yaptığı açıklamada sadece Karasu’nun değil, ülke sorunlarını da ele aldı.

Başkan Aksoy yaptığı açıklamada, Kuyumculu Mahallesi’nin doğalgaz talebi ve vatandaştan istenen meblağının bir emekli maaşı kadar olması ve taksitlendirilmesi gerektiğini söyledi. Aksoy ayrıca, Taşlıgeçit Mahallesi’nin doğalgaz talebi ve ara yolların işlevini yitirmesini, Üçoluk Mahallesi’ndeki başıboş köpeklerin açtığı huzursuzluk, yan yol ihtiyacı ve Büyükşehir yasasıyla ahırların elektrik talebini de ele aldı.

Paralı Mahallesi’nin sorunlarına da değinen Aksoy, mahallenin doğalgaz ve ara yollarının yapılması, köy fındıklıklarının geri kazandırılması, kanalizasyon çalışması, okul bahçelerinin düzenlenmesi, Darıçayırı Mahallesi’ndeki dere ıslahı, okul önüne kasis yapılması ve düzenlenmesi ve Pazar yerinin düzenlenmesine yönelik açıklamada bulundu. Aksoy, yaptığı açıklamada Gazze ve Çin’in Doğu Türkistan’ın da yapılan katliama yönelikte açıklamalarda bulundu.

Editör: Nevtan Angün