• USD 32,21
  • EUR 35,04
  • ALTIN 2.528,46
  • BİST100 10.718
  • BTC 67.000
3 hafta önce KARASU

Karasu Süt Üreticileri Birliği Başkanı Yusuf Civelek, çiğ süte yapılan zammı değerlendirdi. Başkan Civelek, yapılan zam oranının yeterli olmadığını vurguladı.

3 hafta önce KARASU

Karasu Devlet Hastanesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yapıldı. Kalite/Eğitim Birimi ve Sosyal Çalışma Uzmanı tarafından açılan stantta hastaneye başvuran hasta ve hasta yakını çocukların gönüllerince eğlenmeleri sağlandı.

3 hafta önce SPOR

Kendi sahasında oynadığı müsabakalarda bir türlü istediği sonuçları elde edemeyen Karasuspor, zorlu deplasmanda Balıkesirspor’u 0-1 mağlup etmeyi başardı. Kalaycıspor’un haftayı puansız kapatması sarı-kırmızılı ekibin elde ettiği puanın değerini bir kat daha artırdı.

3 hafta önce KÖŞE YAZILARI
3 hafta önce ASAYİŞ

Karasu’nun sevilen zanaatkarlarından Naim Ceylan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 43 yıldır kundura zanaat ustası olarak bilinen Ceylan’ın vefatı, sevenlerini yasa boğdu.

3 hafta önce MAGAZİN
3 hafta önce KARASU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Karasu’da kutlandı. Çelenk sunma töreni ile başlayan program Karasu Şehir Stadı’nda düzenlenen kutlamalarla devam etti.

3 hafta önce SPOR

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu ve Karasulu Milli atlet Ali Turan, İstanbul’da düzenlenen BtcTurk Boğa koşusunda adeta gençlere taş çıkardı. Turan, kendisinden genç sporcuların yarıştığı 55 yaş kategorisinde ilk üçe girerek elde edilmesi zor bir başarıya imza attı.

4 hafta önce ASAYİŞ

Sakarya Yerel Haber İmtiyaz Sahibi Selçuk Öner’in kayınvalidesi Refiye Henden bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Henden, salı günü Adatepe Mahallesi’nde toprağa verilecek.

4 hafta önce SPOR

Almanya’da yaşayan Karasulu gurbetçi Ahmet Çabuk, Macaristan’da düzenlenen yarışmada dünya şampiyonluğuna imza attı. Çabuk, kazandığı madalyayı Karasu’ya hediye ederek memleketine selam gönderdi.