• USD 32,20
  • EUR 34,66
  • ALTIN 2.392,18
  • BİST100 10.218
  • BTC 60.900
1 hafta önce SİYASET

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı İshak Sarı’yı ziyaret etti. Aksoy, Sarı’yı ziyaretinde, “Halk, 31 Mart yerel seçimlerinde size yönetim bize muhalefet yetkisi verdi. Bizler bu yetkiyi en doğru şekilde kullanacağız” sözlerini kullandı.

2 hafta önce KARASU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Karasu’da koltuk değişimi yaşandı. Öğrenciler makam koltuklarına oturarak istek ve taleplerini dile getirdi.

2 hafta önce ASAYİŞ

Sakarya’nın Karasu ilçesinde meydana gelen olayda bir otomobilin yolda yatan köpeğin üzerinden geçip yoluna devam etmesi güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Ezilen köpeğin sahibi ve mahalle sakinleri, yaşanan acı olaya tepki gösterdi.

2 hafta önce SPOR

Türkiye Mangala Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmada Karasu Sezi Eratik Ortaokulu fırtına gibi esti. 6.sınıf öğrencisi Kıvanç Hancı, U-12, U-14 kategorisinde şampiyon olurken, U-16 ve üzeri yaş grubunun şampiyonu okulun İngilizce Öğretmeni Mehmet Ersöz oldu.

2 hafta önce SPOR

Sakarya’daki müsabakalarda yenilgisiz lider olan ve Sakarya’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazanan Karasu U-16 ekibi oynadığı iki müsabakada ümit ettiği sonuçları alamadı.

2 hafta önce KARASU

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezlerinde (SGM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Karasulu SGM öğrencileri 23 Nisan resimleri yaparak merkezi bayraklarla süsledi.

2 hafta önce KÖŞE YAZILARI
2 hafta önce EĞİTİM

Limandere İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Öğrenciler hazırladıkları gösterileri izleyenlerin beğenisine sundu.

2 hafta önce SPOR

2.Amatör Küme hazırlıklarını sürdüren Karasu 1933 Spor geçtiğimiz hafta iki hazırlık maçı oynadı. 2. Amatör ekiplerinden Yazlıkspor’a 1-0 yenilen Karasu 1933, Gölkent ile oynadığı maçtan ise 7-1 galip ayrıldı.

2 hafta önce KÖŞE YAZILARI