Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun, mahalle ziyaretlerine devam ederek, Karasu halkından destek istedi. Coşkun, “Karasu’nun sorunlarını biliyoruz. Almış olduğumuz eğitimle önce ahlak ve maneviyat diyen, kin ve nefretten uzak, sevgiyi ve saygıyı kendine şiar edinen bir anlayışla yolumuzda ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

94 RUHU

Oğuzhan Coşkun, “94 ruhunun özeti olan ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ hadisini hayatımız da uyguluyoruz ve bu bilinçle aday olarak yola çıkmış bulunmaktayız. 55 bin 942 seçmen vebalini bilerek, ‘Daha iyi bir yaşam senin hakkın’ ilkesiyle, Karasu halkına hizmet için dokunmadık el, girmedik gönül kalmayana kadar sahada olacağız” dedi. Coşkun, “Karasu’muzun yeniden Milli Görüş Saadet Belediyeciliği için tüm hemşerilerimizin gönlüne girmek adına gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımıza da  tüm mahallerimizin yaşadığı sıkıntıları da bilerek başladık” dedi.

ATIL VAZİYETTE

“Mahallelerimiz sanki bu ülkenin mahalleleri değilmiş gibi sadece seçimlerde hatırlanan, yolları asfaltlanan, çakıl dökülen mahallelere dönmüş durumda” diyen Coşkun, “Mahalle yolları, mahalle arası yolları, atıl vaziyette. İlçemizin artan nüfusuna; alt yapısı ve kanalizasyonu ise yanıt veremiyor” dedi. Karasu Belediyesi’nin borçlu belediye olduğunu dile getiren Coşkun, “Yapılan yatırımların uçuk rakamlara yapılması, israfın bol olması, projelerin ranta dönüşmesi gibi halkın cebinden çıkan sorunlarımız var” ifadelerini kullandı.

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ

Oğuzhan Coşkun, “Belediyemizin atıl vaziyetten hazır bir vaziyete dönüşmesi için Milli Görüş belediyeciliğine ihtiyacı var. Milli Görüş belediyeciliği 1969’dan başlayıp 1994’e damga vuran, işi ehline veren, dürüst olan, halkın yanında olan, adil yatırım yapan, adam kayırmayan hatta bizlere oy vermeyenlere hizmette öncelik edinen, halk meclisleri kuran bir belediyeciliktir. Ülkemizin ve Karasu’muzun tekrar Milli Görüş belediyeciliğine ‘Daha iyi bir yaşam senin’ düsturu ile mevcut olduğunu söylemek için yola çıktık. Karasu’muzun atıl vaziyetten hazır vaziyete geçmesi için çare var diyoruz” diye konuştu.

KUMSALIMIZ ÇÖPLÜĞE DÖNÜYOR

Açıklamalarına devam eden Coşkun, “İlçemiz coğrafi konumu ile İstanbul’dan yaz aylarında aldığı nüfusa cevap veremiyor. Kumsalımız ise adeta çöplüğe dönüyor. Acarlar Longozu ve Maden Deresi gibi doğal güzelliklerini içinde barındıran ilçemiz maalesef ki bu belediyenin yetersizliğinden dolayı bir adım daha ilerleyemiyor” dedi. Karasu için hazırladıkları projelerini önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını söyleyen Oğuzhan Coşkun, “Bizler Karasu için derdimiz var diyoruz. Karasu Belediyemizi ve Karasu halkımıza hizmet etmek için başta İlçe Başkanım Murat Ali Aksoy, ilçe yönetimimiz ve geniş tabanlı meclis üyesi arkadaşlarımızla hizmetinizde olacağız” dedi.

Saadet Partisi Karasu Basın Servisi

Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun Saha Çalışması 1

Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun Saha Çalışması 2

Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun Saha Çalışması 5

Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun Saha Çalışması 3

Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun Saha Çalışması 6

Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun Saha Çalışması 7

Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun Saha Çalışması 9

Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun Saha Çalışması 10

Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun Saha Çalışması 12

Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun Saha Çalışması 13