Ramazan Marmara'nın haberi

-

Sakarya Amatör Lig Karasu Grubu’nun 6.haftasında Kızılcıkspor ile Limanderespor, Pazar günü Karasu Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Grubun üst sıralarını ilgilendiren maçta her iki takımda oyuna temkinli başladı.

Dakika 37’de serbest vuruş kullanan Kızılcıkspor, Ali’nin kafa golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı, atılan tek golle sonuçlandı. İkinci yarıda ise her iki takım, rakip kalelerde gol aradı. 69.dakikada bir serbest vuruş daha kazanan Kızılcıkspor, Emirhan’ın golüyle skoru 2-0 yaptı.

Oyundan kopmayan Limanderespor, 79.dakikada Bayram’ın kafa golüyle farkı bire indirdi ve skoru 2-1’e getirdi. Bu golün ardından Limandere ekibi beraberlik için rakip kaleye yüklendi. 89.dakikada serbest vuruşun ardından Yasin topu kendi kalesine gönderince skor 2-2 oldu. Maçın 6 dakikalık uzatmasında da gol arayan iki takım, galibiyeti getiren golü bulamayınca Kızılcıkspor ve Limanderespor sahadan birer puanla ayrıldı.

Kızılcıkspor 2-2 Limanderespor

SAHA: Karasu Şehir Stadı

HAKEMLER: Suat Güz, Metin Gürfiliz, Seçkin Tezcan

KIZILCIKSPOR: Batuhan, Emirhan, Yasin, Oğuzhan, Tunahan, Hakan, Sefa Can, Ali, Mert, Onur Kurt (Ömer Faruk), Samet

ANTRENÖR: Aydın Zandolu

LİMANDERESPOR: Osman, Yunus, Bayram, Ensar, Barış, Umutcan, Recep, Ufuk (Muhammet), Volkan (İzzet), Sami (İbrahim), Mehmet

ANTRENÖR: Hakan Özmen

GOLLER: Dk.37 Ali, Dk.69 Emirhan (Kızılcıkspor), Dk.79 Bayram, Dk. 89 Yasin (k.k) (Limanderespor)