-

Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü öncülüğünde Karasu Halk Eğitimi Merkezi’nde açılan okçuluk kursu öğrencileri, okul sporları müsabakaları kapsamında Sakarya’da gerçekleştirilen yarışmalarda Karasu’ya çok sayıda madalya ve dereceyle döndü.

Okçuluk sporları antrenörü Oğuz Kocabaş’ın öğrencileri, 140 öğrenci arasından dört adet birincilik, bir adet üçüncülük ve çok sayıda da ilk 10’da derece elde etti. Dereceye giren öğrenciler, 27 Mayıs 2022 tarihinde Mersin’de düzenlenecek olan Türkiye şampiyonası ile Bursa’da düzenlenecek turnuvada Sakarya’yı temsil edecek.

DESTEK BEKLİYORUZ

Okçuluk sporları antrenörü Oğuz Kocabaş, Öğrencilerime güveniyorum. Mersin’de gerçekleşecek olan Türkiye şampiyonasından da Sakarya’ya derece ile döneceğimize inanıyoruz” dedi ve şu ifadelerle destek beklediklerini duyurdu:

“Kendi imkanlarımızla buraya kadar geldik. Okçuluk maliyetli bir spor, malzemeleri için maddi destek lazım, antrenman için salon lazım. Yarıştığımız sporcular, çok kaliteli malzemelerle karşımıza geliyor. Karasu’dan destek bekliyoruz”

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

İnönü İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Melek Sena Kocabaş, klasik yaylarda minik kızlar kategorisinde 30 sporcu arasından birinci geldi.

Karasu Anadolu Lisesi 10.sınıf öğrencisi Fatma Zehra Uzun, klasik yaylarda genç kızlar kategorisinde 20 sporcu arasından birinci geldi.

Karasu İmam Hatip Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Mert Eren Kocabaş, makaralı yaylarda yıldız erkekler kategorisinde 16 sporcu arasından birinci geldi.

Atatürk Anadolu Lisesi 10.sınıf öğrencisi Yunus Emre Uğur, makaralı yaylarda genç erkekler kategorisinde 20 sporcu arasından birinci geldi. Uğur, geçen yıl özel bir turnuvada Türkiye 10.su da olmuştu.

Karasu İmam Hatip Ortaokulu 5.sınıf öğrencisi Aslı Uğur ise küçük kızlar kategorisinde 32 sporcu arasından üçüncü geldi.