-

KIZILCIKSPOR'UN GOLLERİ (izle):

...

Sakarya 1.Amatör Lig Karasu Grubu’nun son maçında Pazar günü karşı karşıya gelen Kızılcıkspor ile Yuvalıderespor arasındaki mücadele 4-0 Kızılcık ekibinin galibiyetiyle sonlandı. Bu skorla, liderliği ve Play-Off’u bir maç önce garantileyen Kızılcıkspor grubu lider tamamlarken Yuvalıderespor, kendisini takip eden Kuruderespor’un 5-1’lik galibiyeti nedeniyle bir alt sıraya indi ve 2.Amatör Lig’e düştü.

Maç, Kızılcıkspor’un baskısıyla başladı. Henüz 3.dakikada köşe vuruşundan gelen topa Aydın’ın vurduğu kafa şutu auta çıktı. 5.dakikada ise Onur’un üç metreden vuruşu ağlarla buluşamadı. İlk yarınınbitimine kadar baskılı oynayan Kızılcık ekibi gol, 44.dakikada buldu ve Oğuzhan Öz ile 1-0 öne geçti.

İkinci yarıda baskısını daha da arttıran Kızılcıkspor, 55.dakikada Ali Çağdaş ile skoru 2-0’a getirdi. 60.dakikada Kızılcıksporlu Ali Şükrü’nün attığı gol ofsayt nedeniyle sayılmadı. 65.dakikada ise Yuvalıderspor oyuncuları ile taraftarlar arasında tartışma yaşanınca hakem, iki kırmızı kart çıkardı.

Sahadan, tribünlere giren Enes Berber ile yedekte bekleyen Berkay Sarı kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Ve Yuvalıderespor maça 10 kişi devam etti. 78.dakikada Kızılcıkspor, yine sahneye çıkan Oğuzhan ile skoru 3-0 yaptı.

80.dakikada ise Mert Can Topal’ın net vuruşu direkten döndü. Maçın bitimine bir dakika kala Ali Çağdaş’ın ikinci golü geldi ve Kızılcıkspor, skoru 4-0’a getirdi. Maç bu skorla biterken Yuvalıderespor kalecisi Sefa, muhteşem performansıyla farkı önleyen isim oldu ve tribünlerden alkış aldı.

KIZILCIKSPOR 4-0 YUVALIDERESPOR

SAHA: Karasu Şehir Stadı

HAKEMLER: Muhammet Kantaroğlu, Musa Öner, Ömer Yeşiltaş

KIZILCIKSPOR: Ali Fuat, Emirhan (Sabit), Tunahan, Oğuzhan, Yasin (Ömer Faruk Tiryaki), Zafer, Aydın, Samet (Mert Can), Ali Şükrü, Sefa Can (Berat), Onur (Ali Çağdaş)

TEKNİK DİREKTÖR: Aydın Zandolu

YUVALIDERESPOR: Sefa, A.Uğurcan, Oğuzhan, Hüseyin (Süleyman Oğuzhan), A.Said, Emre (Volkan), Berkay (Recep), Ekrem (Tolgahan), A.Enes, İsmail (Caner), İlker

TEKNİK DİREKTÖR: Mazlum Orhan

KIRMIZI KARTLAR: Dk.65 A.Enes Berber ve Berkay Sarı (Yuvalıderespor)

GOLLER: Dk.44 ve 78 Oğuzhan Öz, Dk.55 ve 89 Ali Çağdaş (Kızılcıkspor)