İYİ Parti Karasu Belediye Başkan Adayı Hasan Sarıoğlu, Aziziye Mahallesi’nde düzenlenen programa katıldı. Aziziye gençliği tarafından meşaleler, alkışlar eşliğinde büyük bir coşkuyla karşılanan Sarıoğlu, Aziziye Mahallesi’nin farklı bir yapıya sahip olduğunu ve hak ettiği yatırımları alamadığını vurguladı.

Güçlü bir spor kulübüne sahip olan mahalleye hak ettiği desteği vereceklerini belirten Sarıoğlu, “Karasu Belediyesi, spora ve sporcuya hak edilen desteği vermiyor. Bu, zor bir şey değil. Belediyemiz maddi açıdan bu kadar aciz değil. Yetki bize verildiğinde Karasu’da spora ve sporcuya verilen desteği tüm Sakarya görecek” dedi.

Türkiye’de başarılı olan amatör ve yerel spor kulüplerinin hepsinin belediye destekli olduğuna dikkat çeken Sarıoğlu, “Neden Karasu’dan bir kulübümüz adını ülke çapında duyuramıyor? Deplasmana giderken bir araç desteği veremeyen, tesisleşmede elini taşın altına koyamayan, sporcusuna, kulübüne destek olmayan bir belediye varsa ortada, istek yok, niyet yok demektir. Size söz veriyorum, hem Aziziye Mahallesi hem Aziziyespor hem de Karasu’nun spor kulüpleri hak ettiği desteği sonuna kadar alacak” ifadelerini kullandı.

Hasans Arıoğlu Aziziye Gençlik Programı F3480

Hasans Arıoğlu Aziziye Gençlik Programı F3486

Hasans Arıoğlu Aziziye Gençlik Programı F3492

Hasans Arıoğlu Aziziye Gençlik Programı F3506

Hasans Arıoğlu Aziziye Gençlik Programı F3501

Hasans Arıoğlu Aziziye Gençlik Programı F3510

Hasans Arıoğlu Aziziye Gençlik Programı F3524