Üniversite sınavlarına az bir süre kala Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi’nde yoğun mesai devam ediyor. Öğrenciler; 18.00-23.30 arası gece etütlerine kalarak sınava hazırlanıyor.  

TURHAN EŞLİK ETTİ

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’da öğrencileri yalnız bırakmayarak öğretmenlerin yerine nöbet tuttu. Saat 18.00’de öğrencilerle birlikte okula gelen Turhan, gece 23,30’a kadar öğrencilere eşlik etti. Sınava girecek olan öğrenciler; Müdür Turhan ile birlikte ders çalıştıkları için mutlu olduklarını ve motivasyonlarının daha da yükseldiğini belirtti.

AKADEMİK BAŞARI

Okul Müdürü Adem Arslan, “Müdür Yardımcımız Hüseyin Yalçın, koordinesinde yürütülen ve ilçede sadece bizim okulumuzda yapılan gece etütleri, öğrencilerin akademik başarılarında ciddi artışlar sağladı. Dershaneye giden öğrenciler dersleri bitince okula gelip etütlere katılıyor. Ayrıca evde uygun ders çalışma ortamı olmayan öğrenciler de akranlarıyla birlikte gece geç saatlere kadar okulda birlikte ders çalışma imkanı buluyor. Yıl boyu devam eden bu uygulama YKS sınavlarına kadar devam edecek” ifadelerini kullandı.

Şüiaal Gece Etüdü F1

Şüiaal Gece Etüdü F2

Editör: Güler Çınasoğlu