Pazar günü gerçekleştirilen CHP Karasu 37.Olağan İlçe Kongresi ile başkanlık görevine getirilen Avukat Aykut Süt, Çarşamba günü mazbatasını aldı. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İlçe Seçim Kurulu’nda hazır bulunan Süt, görev belgesi olan mazbatasını İlçe Seçim kurulu Müdürü Yılmaz Gök’ten aldı. Gök, Süt ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. Mazbatasını alan ve resmen ilçe başkanlığı görevine başlayan Aykut Süt, Karasu Haberleri İnternet Medyası ve Karasu Cihan Haber’e açıklamalarda bulundu. “Son yerel seçim ile bir araya gelen bir ekip olarak bugün itibariyle bayrağı devraldık. Seçim sürecinde birbirimizle uyum içerisinde çalıştık” diyen çiçeği burnunda ilçe başkanı, “Bugünden itibaren daha güçlü bir uyum ile yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Eleştirilere açığız

 

Karasu’da bir şeyleri değiştirmeye kararlı bir yönetim ile çalışmalarımıza zaman kaybetmeden başlayacağız. İşimizin zor olduğunu ve çok çalışmamız gerektiğinin de bilincindeyiz. Eleştirilere de sonuna kadar açık olacağız. Çünkü yapılacak her eleştiri, doğru işler yapma noktasında bizi olumlu yönlendirecek” diyerek sözlerine devam eden Başkan Süt, “Önümüzde bir erken seçim süreci olabilir. Bunu bilincindeyiz. Hazırlıklarımızı ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdüreceğiz. Karasu’yu ilgilendiren her sorun, artık Cumhuriyet Halk Partisi’nin sorunu olacaktır. Çözüm odaklı bir siyaset anlayışı ile sorunların üzerine gideceğiz. Halkı bilgilendirerek yürüyeceğiz. Karasu’da hiçbir şey üstü örtülü bir şekilde yapılamayacak” ifadelerini kullandı.

 

Mantalitenin değişmesi lazım

 

CHP Karasu İlçe Örgütü Başkanı Avukat Aykut Süt, konuşmasını “Karasu’da, Sakarya’da ve ülkemizde güzel şeyler yapılıyor. Bunları görüyoruz ve taktir ediyoruz. Fakat mantalitenin artık değişmesi lazım. Cumhuriyetimizin 100.yılına üç yıl kalmışken hala bir asfalta sevinebilen bir Karasu var. 2020 yılında halkımızın asfalta ve kaldırıma seviniyor olması çok üzücü. Halkımız, her zaman daha iyilerini hak ediyor. İyi niyetle yapılan her şeyin destekçisiyiz. Halka fayda sağlayacak her işin arkasında duracağız. Halkımız için her zaman icraatların takipçisi ve denetleyicisi konumda olacağız” sözleriyle tamamladı.

 

 

HABER: Nevtan Angün  /  FOTOĞRAFLAR: Esra Angün