-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Sakarya’da hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması, bir süre önce sadece Pazar günleri uygulanmaya başlanmış ve Cumartesi günü kısıtlama kaldırılmıştı. Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası açıklama yapan Erdoğan, yeni kısıtlama ve kararları açıklamıştı.

Bu kararlar kapsamında Sakarya’da yeniden hafta sonları tam kapanma uygulanmaya başlandı. Yeni kararın ilk uygulaması da bu hafta sonu gerçekleştirilecek. 3 Nisan Cumartesi günü ve 4 Nisan Pazar günü, Sakarya’da olduğu gibi Karasu’da da tam kapanma uygulanacak.

Sokağa çıkma kısıtlaması, 2 Nisan Cuma günü akşam saat 21:00’da başlayacak ve 5 Nisan Pazartesi günü sabaha karşı saat 05:00’da sona erecek. Pazar günü kısıtlama kuralları, Cumartesi günü de uygulanacak.

Vatandaş, yürüme mesafesindeki market, manav, bakkal, kasap ve benzeri işletmelere araba kullanmadan giderek ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Lokanta ve restoranlar paket servisi hizmeti verebilecek. Pazar günü kapalı olan işletmeler, Cumartesi günü de kapalı olacak.