-

SAHİPSİZ KÖPEK SÜRÜSÜ, TAVUKLARI TELEF ETTİ (izle):

.

Karasu ilçesinin Karasu Mahallesi Küçükboğaz mevkiinde yaşayan Lütfiye ve Mustafa Cambazoğlu’na ait kümese sahipsiz köpek sürüsü saldırdı. Aileye ait 13 tavuk ve horozun başıboş köpeklerce telef edilmesi üzerine aile isyan etti.

Mustafa Cambazoğlu, “Sokak köpekleri, tavuklarımıza saldırıyorlar. Üç defa saldırdılar ve hayvanlarımızı telef ettiler. Evimizin önündeki kumluk alan tavuk mezarlığına döndü. Ben ağlıyorum, eşime üzülmesin diye söyleyemiyorum” dedi.

Sahiplendikleri köpek yavrusunun da başıboş köpekler tarafından saldırıya uğradığını ve öldüğünü söyleyen Cambazoğlu, “her zaman kapımızda gezen köpek. Gitti ve bir daha gelmedi. Muhtemelen aynı sürü parçaladı. Daha önce de saldırdılar” şeklinde konuştu.

Belediyenin ise yeterince ilgilenmediğinden bahseden Mustafa Cambazoğlu, “Geldiler ve aldılar ama dişi köpek ürüyor. Biz hayvan seven insanız. Ama ne yapalım? Sahipsiz köpeklerle baş edemiyoruz. Korkuyoruz” ifadelerini kullandı.

Mustafa Cambazoğlu’nun eşi Lütfiye Cambazoğlu ise “Yetkililerden can güvenliğimizi istiyoruz. Kaçıncı kez şikayet ettik. Belediyeye telefon ettik. Bizim köpeğimiz de tavuğumuz da can. Biz, bugüne kadar şikayetçi olmadık. Ama belediyeye şikayet ettik, bize yardımcı olmadılar” dedi.