Karasu Aziziyespor, Süper Amatör Küme hazırlıklarına devam ediyor. Hafta sonu Aziziyespor kendi sahasında BAL temsilcisi Ereğli Belediyespor’u konuk etti. Taraftarında yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma keyifli bir seyir yaşattı. Karşılaşma öncesi Aziziyespor, misafir ekibe ve hakemlere çiçek takdim etti.

Zaman zaman sert anlarında yaşandığı karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarıya konuk ekip penaltı kazanarak başladı. Penaltıyı kullanan Ereğlili oyuncu topu ağlara göndererek maçın skorunu 1-0 yaptı. Bu dakikadan temsilcimiz beraberlik golü arasa da istediği ve arzuladığı golü bulamadı ve maç bu skorla sona erdi.

Aziziyespor Antrenörü Bülent Yıldırım, “İyi ve tecrübeli bir kadro kurduk. Eksiklerimiz var onları da en kısa zamanda tamamlayacağız. Hazırlık sürecindeki en büyük sıkıntımız iki tane beklemediğimiz bir sakatlık yaşanması oldu. İnşallah onlarda en kısa sürede iyileşerek aramıza dönerler. Eksiklerimizi giderdikten sonra çok daha güçlü bir şekilde sahada olacağız. Hazırlık sürecimiz iyi geçiyor. Takım disiplinli ve konsantre bir şekilde oynadığında her takımla kafa kafaya mücadele edebilecek bir potansiyele sahip” ifadelerini kullandı.

Ramazan Marmara’nın haberi