-

10 BİN KALEM ÜRÜN KAPINIZA TESLİM (izle):

...

Karasu’nun ilk sanal marketini faaliyete geçiren ve ilçe merkezinin her yerine ve çevre mahallelere kadar kapıya teslim hizmeti veren Karasu Özmar Market, bir ilke daha imza attı ve fırsatlarla dolu GETİR hizmetini de bünyesine ekledi.

Karasu Özmar Market, sadece kapıya teslim market hizmetinin yanı sıra masrafsız tüm faturaların ödendiği bir ödeme noktası olarak da hizmet veriyor. Yurt dışına para gönderme hizmeti de veren Karasu Özmar Market, Western Union para transferini de müşterilerine sunuyor.

GENİŞ TESLİMAT AĞI

İşletme Mağaza Müdürü Deniz Temoçin, “Sabah saat 09:00 ile gece saat 03:00’a kadar tüm market ürünlerini kapıya teslim ediyoruz. Karasu ilçe merkezinin her yerine teslimatımız var. Ayrıca Kocaali’nin yakın mahallelerine de teslimat yapmaktayız” dedi.

Siparişleri www.KarasuOzmar.com internet sitesinden, WhatsApp hattı 0530 565 82 74 üzerinden ya da alo sipariş hattı 0264 999 12 52 numaralı telefondan kolayca sipariş verilebileceğini dile getiren Temoçin, “İnternet sitemizde bulunmayan ürünleri de WhatsApp hattımız üzerinden sipariş verebilirsiniz” diye konuştu.

KARASU’DA BİR İLK DAHA

Karasu Özmar Market olarak sanal marketin artından “Getir Bi Mutluluk” sloganıyla hizmet veren GETİR hizmetini de Karasu’ya getirdiklerini ifade eden Deniz Temoçin, “Şarküteri, manav, temizlik ürünleri gibi akla gelen her türlü ürünü hem sanal market hem de GETİR üzerinden verilen siparişlerle kapıya teslim ediyoruz” dedi.

ÖDEME ve PARA TRANSFERİ

Mağaza Müdürü Temoçin, “Ayrıca sıra beklemeden, masrafsız her türlü fatura ödeme hizmeti de veren bir fatura ödeme noktasıyız. Bunu haricinde de yurt dışına para gönderme hizmeti olan Western Union para transferi noktası olarak da Karasu Özmar Market elinizin altında” diyerek sözlerini tamamladı.