Büyük Birlik Partisi Karasu İlçe Başkanı Tuncay Şeker, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’yı eleştirdi. Şeker, Sarı’nın verdiği hiçbir kararı doğru bulmadıklarını ve özellikle Karasu’nun gençliği ile ilgili yatırım yapmayan bir Başkanın kararlarını doğru bulmanın da mümkün olmadığını söyledi.

YAPTIKLARINI ANLAMSIZ

Başkan Tuncay Şeker, “Karasu’nun gençliğiyle alakalı bir tane yatırım yapmamış bir tane bina dikmemiş, 8-18 yaşına kadar olan kısmına hitap etmemiş fakat bizim gençlerimizin kendi çabalarıyla yaptıkları faaliyetlerde en önde resim çektiren bir Belediye Başkanımız var. Onun kararlarını doğru bulmak bu yüzden mümkün değil. Yazın sahil kısmında para kazanmak için dükkan açacak olan vatandaşlara, daha dükkanını açmadan paranın peşine düşen bir yönetimi kabul etmiyorum. Seçime az bir süre kala gülümsemeniz, selam vermeniz benim için bir anlam ifade etmiyor” diye belirtti.

HASTANE KAPATILDI

Açıklamasına örnek vererek devam eden Başkan Tuncay Şeker, “Bu ilçenin marka bir takımı var. O da Karasuspor. Başkan Sarı bugüne kadar bu kulüp için hiçbir şey yapmadı. Şimdi ise seçime 4 ay kala deplasman masraflarını karşılıyor. Bu şu demek, adalet terazimizde makama, koltuğa oturmak için yılan gibi deri değiştirsek bile sen yılansın karakter değişmiyor derin değişiyor” dedi. Karasu Devlet Hastanesi’ne de değinen Şeker, “Bu hastane kapatılmadı. Hastanede doktorumuz yok, geleni tutamıyoruz. Burada doktorların kalmasını sağlayacak kişi de Karasu’nun belediye başkanıdır” dedi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi