Büyük Birlik Partisi (BBP) Karasu İlçe Başkanı Tuncay Şeker, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili açıklamada bulundu. “Karasu’nun menfaatleri doğrultusunda bir konsorsiyum düşünüyoruz” diyen Şeker, “Karasu’nun yararına olacak her işte varız. BBP olarak şu anda kendi adayımızla seçime girmeyi hedefliyoruz. Ancak ittifak konusunda Karasu için elini taşın altına koyacak bir isim çıkarsa ittifaka da açığız. İttifakta da desteğimizi Karasu’muz için veririz” dedi.  

DERDİMİZ KARASU

“Partimizin en büyük tecrübesi gençliktir” diyen Başkan Tuncay Şeker, “Vatan ve millet sevdalısı olan bizler, genç kardeşlerimizle birlikte güçlü yönetimimizle daha güçlü bir Karasu için var gücümüzle çalışacağız. Her zaman söylediğimiz gibi Allah’ın izni ile Karasu’nun büyümesi ve gelişmesi için çalışacak kişiyi de ilçemize belediye başkanı yapacağız. Bizim derdimiz Karasu” ifadelerini kullandı.

HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

“Karasu hak ettiği yerde değil” diyerek açıklamalarına devam eden Şeker, “Şu anda önemli olan bizim, onların adayı değil. Karasu’yu hak ettiği yere getirecek olan güzel bir isim çıkarsa parti gözetmeksizin destekleriz. İttifaka soğuk bakmıyoruz. Karasu’yu Karasu yapacak olan kişinin belediye başkanı olması gerekiyor. Onu da zamanla değerli Karasulularla paylaşacağız” diye konuştu.