Karasu Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevinden istifa eden Turan Yüzücü, Kocaali’de AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Adaylık başvurusunu yapan Yüzücü’ye kalabalık bir desteğin olması da gözlerden kaçmadı. Turan Yüzücü, esnafı ziyaret ederek geldiği AK Parti Kocaali İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı İsmail Demir ve kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

Turan Yüzücü’nün başvurusunu teslim alan AK Parti Kocaali İlçe Başkanı İsmail Demir, “Turan Yüzücü, Kocaalili hemşehrilerimizi Karasu’da her daim iyi ağırlamıştır. Kendisinin ilçemize sağlayacağı katkıların farkındayız. İlçesi için hizmetleri ve iyi projeleri olan biri. Kendisine hayırlı olsun diyoruz” dedi.

Geçen yıl da adaylık başvurusu yaptığını söyleyen Yüzücü, “Niyetimiz, Kocaali’de taş üzerine taş koymak. Önceki dönem olduğu gibi bu dönem de çalışacağız ve Kocaali halkımızın desteği, partili büyüklerimizin taktirleriyle hizmete hazır olacağız. Biz bir aileyiz ve her zaman bu aileye hizmet içinde olacağız” şeklinde konuştu.