2023-2024 eğitim-öğretim yılı pazartesi günü başladı. Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, yeni eğitim yılı için bir mesaj yayınladı. Turhan mesajında şu ifadelere yer verdi:

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

“Yeni bir eğitim - öğretim yılına başlamanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Yarının büyükleri olan çocuklarımız, okulları, öğretmenleri ve arkadaşları ile buluşuyorlar. Bu güzel buluşmanın tüm eğitim camiamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi şekillendiren öğretmenlerimizin fedakarca yaptıkları hizmetlerin artarak devam edeceğine, ailelerimizin, çocuklarımızın eğitimi konusunda öğretmen ve yöneticilerle sürekli diyalog halinde olacağına ve öğretmenlerimize her türlü desteği vereceklerine gönülden inanıyorum.

DÖRT ELLE SARILACAKLAR

Şunu unutmamalıyız ki eğitim, katkı sağlamak isteyen herkes için ucundan tutulacak veya dört elle sarılacak bir süreçtir. 2023-2024 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve eğitim camiamız adına hayırlara vesile olmasını diliyor, sağlık ve mutluluk içerisinde, başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmemizi temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.