24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Karasu Ülkü Ocakları Başkanı Talha Enes Elmacı ve Teşkilat Birim Başkanı Taner Duran, TOKİ Demokrasi İlkokulu’nu ziyaret etti. Müdür Ahmet Dursun ile bir araya gelen Elmacı ziyarette; “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz” dedi.

GÖREVDEN KAÇMAYIZ

Başkan Elmacı, “Ziyaretimizde Ülkü Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfı olarak eğitime verilen önemden bahsettik. Cumhuriyetimizin 100.yılında muasır medeniyetler seviyesine çıkabilmek adına Ülkü Ocakları'nın her neferinin; eğitim için üzerine düşeni yapmaktan kaçınmayacağının da altını çizdik” dedi. Başkan Elmacı, Müdür Dursun’a Genel Merkezin hazırladığı Odak 2023 Hızlı Okuma Teknikleri setini de hediye ederek, yapay zeka ile desteklenmiş bu set ile hızlı okumanın üç katına çıktığını da söyledi. Başkan Elmacı, ayrıca; Ülkü Ocakları Uzaktan Eğitim Merkezi’nin, öğrencilerin ücretsiz erişimle konu anlatımı, çözümlü cevaplar ve deneme sınavlarıyla hizmete sunulduğu bilgisini de verdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Okul Müdürü Ahmet Dursun ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Eğitim vakfı olması hasebiyle katkılarından dolayı başta Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım’a, bu davanın uç beyleri olan il ve ilçe Ocak Başkanlarına teşekkür ederim. Tertemiz beyinlerin vatan sevdasıyla yoğrularak büyük Türk milletine faydalı bireyler yetiştirmeyi gaye edinmenin ve bu uğurda bütün marazlara, gönüllerinde sakladıkları kirli emellere, bölücü sevicilere rağmen mücadelemizin ilk günkü azim ve kararlılıkla devam edeceğini buradan bir kez daha belirtmiş olalım” diye konuştu.