-

Karasu İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından çevre mahallelerde mobil aşı çalışmalarına başlandı. Karasu Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı’nda başlayan aşı uygulaması çevre mahallere de taşındı. İlk olarak İhsaniye Mahallesinde başlayan mobil aşı uygulaması, ilk durağı tamamlandıktan sonra diğer çevrelerdeki vatandaşlara da ulaştırılacak.

Mahallelerinde başlatılan mobil aşı uygulaması ile ilgili açıklama yapan İhsaniye Mahallesi Muhtarı Oğuz Özden, “Merkezde olmayan vatandaşlarımız için İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılan aşı çadırı uygulaması için vatandaşımız adına teşekkürü borç bilirim. Vatandaşımızın aşıya bu kadar kolay ulaşması ve neredeyse burada herkesin aşı olması bizleri çok memnun etti” ifadelerinde bulundu.

“Covid-19 süreci hepimizi yordu. Fakat devletimizin aşı yardımı ile bu süreci kolaylıkla atlatacağız” diyen Oğuz Özden, “Uzun süredir Koronavirüs salgını ile boğuşuyoruz. Devletimiz bu süreci daha kolay atlatalım diye aşı çadırlarını ayağımıza kadar getirdi. Vatandaşlarımıza buradan çağrı yapıyorum herkes aşısını yapsın” şeklinde konuştu.