Karasu’nun turizm mahallelerinin başında gelen Yeni Mahallesi’nin fener mevkiinde başlatılan proje çalışması sürüyor. Yaklaşık 400 metre uzunluğundaki proje alanında gerçekleştirilen dolgu ile 60 metre genişliğinde bir gezi projesi meydana gelecek.

Mahalle Muhtarı Ali Beyaz, “Yıllar önce yapılması gereken bir çalışmaydı. Geç kalınmış bir proje. Karasu ve Büyükşehir olsun her belediye başkanı seçim öncesi Yeni Mahallesi ile ilgili projelerinin olduğunu söyledi ama seçim sonrası hiçbiri yapmamıştı” diyerek mahalle halkının sitemini dile getirdi.

“Yeni Mahallesi halkı, bu muameleyi hak etmiyordu. Yeni Mahallesi, Karasu’nun turizm mahallesi, bu güzellik de vatandaşa dönüştürülmesi gerekiyordu” diyen Beyaz, “İshak Sarı başkanımız, buraya yönelik bir çalışma başlattı. Kendisine teşekkür ediyoruz, vatandaş da memnun” şeklinde konuştu.

EN SONA BIRKAILDIK

Ali Beyaz, “Sadece Karasu Belediyesi’nin imkanları yetmiyor. Mahalle halkımız büyükşehre de oy veriyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi neden mahallemizi hiç hatırlamıyor? Neden oy veriyoruz kendisine? Vatandaş bunu istiyor. ‘O zaman oy vermeyelim’ diyor halkımız. Hizmet fakiriyiz, en son hizmet bizim mahallemize geliyor. Daha fazla ilgi bekliyoruz” diyerek büyükşehre de seslenmeyi ihmal etmedi.