Karasu Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı pazartesi günü gerçekleştirildi. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi ile şekillenen yeni mecliste AK Parti 12, Yeniden Refah Partisi 7, MHP 4 ve CHP 2 meclis üyesi ile tam kadro katılım sağladı. Belediye meclis üyeleri bulunan partilerin ilçe başkanları ve vatandaşlar da meclise yoğun katılım sağladı.

Nisan ayı meclisinde 3’ü Yazı İşleri Müdürlüğü, 2’si Mali İşler Müdürlüğü olmak üzere toplam 5 gündem maddesi oylandı. İlk maddede kapalı oylama ile Belediye Meclisi 1. ve 2. başkan vekilleri seçildi. Oylama sonucu Belediye Meclisi 1.başkan vekili Hüdaver Ağun, 2.başkan vekili ise İsmet Yavuzyiğit seçildi.

İkinci maddede ise Belediye Başkanlık Divanı meclis katip üyeleri oluşturuldu. Kapalı oylama ile yapılan seçimde Abdullah Şahin ve Semih Yaşar, asil katip üyeler olurken Nesrin Basmacı ve Ayşe Deniz, yedek katip üyeliklere seçildi.

Üçüncü maddede ise yine kapalı oylama usulüyle iki Encümen üyesi seçimi yapıldı. Oylama sonucunda Encümen üyeliklerine Ömer Faruk Kaya ve Zekeriya Durmaz seçildi. Komisyon üyeliklerinin seçimi ise Mayıs ayı olağan meclis toplantısına bırakıldı.

N V T 5968

N V T 5967

N V T 5970

N V T 5975