Pazar günü Hürriyet Mahallesi’ni ziyaret eden İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Sarıoğlu, mahalle halkına meclis üyesi adaylarını tanıttı ve projelerini anlattı. Hürriyet Mahallesi’nin bir dönem kabusu haline gelen taşocağı meselesini de çözdüklerine dikkat çeken Sarıoğlu, “Mahallemizin 13 yıllık sorununu yetki bizde yokken çözdük. Bir de yetki bizde olsaydı aşılmayacak sorun olmazdı” dedi.

Sarıoğlu, “Taşocağının ÇED raporları alınmış, vatandaşla jandarma karşı karşıya bile getirilmişti. İktidar partisinin Karasu yetkilileri bu konuda hiçbir adım atmadı, mahalle halkının sesini duymadı, onların yanında durmadı. Biz durumu milletvekilimize taşıdık. O da ulusal bir kanalda konuyu dile getirdi. Ertesi gün Vali, Kaymakam, Belediye Başkanı mahalleye geldi” diye konuştu.

13 yıllık taşocağı sorununa sadece bir adım atarak çözüm bulduklarını dile getiren Sarıoğlu, “Eğer o gün yetki bizde olsaydı, bu kadar uzun sürmez, bu noktaya gelmeden önüne geçerdik. Liyakatli, proje sahibi, genç ve dinamik bir meclis kadrosuyla yetkiyi aldığımızda Karasu’da hiçbir mahallede aşılmayacak sorun kalmayacak” diyerek sözlerini tamamladı.

I M G 9103

I M G 9168

I M G 9169

I M G 9170

I M G 9171

I M G 9173

I M G 9180

I M G 9192