Yeni yılın ilk meclis toplantısı uzun bir aradan sonra Karasu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Ocak ayı olağan meclis toplantısında 22 gündem maddesi karara bağlandı bir de önerge sunuldu. Toplantı öncesi gündem dışı konuşmalar yine dikkat çekti.

Ocak ayı meclis toplantısında Yazı İşleri Müdürlüğü’nün 3, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 1, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 3, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 4 maddesi görüşülerek oylamaya sunuldu.

DENETİM KOMİSYONU BELİRLENDİ

Birinci gündem maddesinde oy birliğiyle Ağustos ayında Belediye Meclisi’nin bir ay tatil edilmesine karar verildi. Üçüncü maddede ise Denetim Komisyonu’na gizli oylamayla beş üye seçildi. Yapılan oylamayla komisyona Murat Kaçar, Abdulkadir Şamlıoğlu, Zekeriya Durmaz, İsmet Günaydın ve Mustafa İngenç seçildi.

Meclisin 8.maddesinde ise Manavpınarı Mahallesi’nde yer alan toplam 92 dönümlük arazinin 20 dönümüne karavan parkı yapılmasına yönelik karar oylandı. Madde, oy çokluğu ile kabul edildi. 9.maddede ise vatandaş talebiyle 10 adet arsanın satışının istendiği belirtilerek bu konuda Belediye Encümeni’ne yetki verilmesi oylamaya sunuldu ve kabul edildi.

Son maddede ise Karasu sahilinde 1/1000 ölçekli ilave uygulama imar planı oylandı ve kabul edildi. Şubat ayı olağan meclis toplantısının ise 2 Şubat Salı günü saat 14:00’da yapılması kararlaştırılarak meclis kapandı.