Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Akyazı Çatalköprü Mahallesi’ni ziyaret etti. Programda vatandaşlarla bir araya gelen Alemdar, görüş ve talepleri dinledi. Mahalle esnafını da ziyaret eden Alemdar’a, Akyazı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bilal Soykan, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, MHP Akyazı İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu ile AK Parti Akyazı Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çolak eşlik etti.

31 MART İÇİN BİRLİK VURGUSU

Programda konuşan AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, “Kıymetli başkan adaylarımızla birlikte bu akşam sizleri ziyaret etmek istedik. Çatalköprü Mahallemiz geçtiğimiz seçimlerde Cumhur İttifakı’na güçlü bir destek vermişti. Şimdi ise 31 Mart seçimlerinde aynı birlikteliği sağlayacağınıza inanıyoruz. 5 yıllık hizmet döneminin ardından yeni bir dönemin kapılarını aralıyoruz. İnşallah Yusuf başkanımız ve Bilal başkanımız ile birlikte şehrimize en doğru hizmetleri sağlayacağız” diye konuştu. MHP Akyazı İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu ise, “15 Temmuz sonrası sizlerin iradesine kulak verilerek oluşturulan ve 8 senedir devam eden Cumhur İttifakı ortaklığını sürdürüyoruz. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Bizler adaylarımız için sahadayız. İnşallah 31 Mart seçimlerinden en güçlü çıkacağız” dedi.

İHTİYAÇLARI HIZLA TAMAMLAYACAĞIZ

Konuşmasında gerçekleştirilen çalışmalara dikkat çeken Akyazı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bilal Soykan, “Allah’a şükürler olsun sizlerin desteği ile Hayvan Pazarı, mezbaha, gençlik merkezi, terminal, yüzme havuzu ve 350 bin ton asfalt ile Akyazı’mızda değerli hizmetler gerçekleştirdik. Bunu yanı sıra altyapı eksiklerimizi tamamladık. Çatalköprü Mahallemizde basketbol ve futbol sahası yaptık. Asfalt ve doğalgaz ihtiyacının farkındayız. İnşallah yeni dönemde bu eksiklerimizi Yusuf başkanımız ile birlikte tamamlayacağız” diye konuştu.

DAHA İYİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ

Programda konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Çatalköprü mahallemizin 35 yıl önceki halini iyi biliyorum. O gün ki standartları ve bugün gelinen noktada nasıl bir beklenti oluştuğunu çok iyi biliyoruz. İnşallah önümüzdeki dönem ihtiyaçları beraber tamamlayacağız. Bizler Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devraldığımız yerden daha ileriye götürmek için ilçe belediye başkanlarımızla, muhtarlarımızla ve toplumumuzun her kesimiyle birlikte hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

BİRLİKTELİK VURGUSU

Alemdar konuşmasını şu sözlerle sürdürdü, “İnşallah mahalle halkımızın daha iyi şartlarda daha güzel günlerde yaşaması için Bilal başkanımızla beraber çalışacağız. Doğalgaz artık şehrimiz için bir lüks değil, her mahallemizde mecburiyettir. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bizler size hizmetkarız. 16 ilçemizi geziyoruz, esas işimiz seçim sonrası tekrar buluşup sorunlarımızı tek tek belirleyerek yeni bir hizmet dönemi başlatacağız” diye konuştu.

AK Parti Sakarya Basın Servisi

Yusuf Alemdar Şehrimizi Daha Güzel Yarınlara F1

Yusuf Alemdar Şehrimizi Daha Güzel Yarınlara F3

Yusuf Alemdar Şehrimizi Daha Güzel Yarınlara F2

Yusuf Alemdar Şehrimizi Daha Güzel Yarınlara F4

Yusuf Alemdar Şehrimizi Daha Güzel Yarınlara F5