-

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın başlattığı ve ülke genelindeki parti binalarını da dahil olduğu “Yerli ve Milli Escobar” yazılı pankartı Sakarya İl Başkanlığı da parti binasına astı. Pankartın asıldığı sırada Zafer Partisi Karasu İlçe Teşkilatı da hazır bulundu.

Zafer Partisi Karasu İlçe Başkanı Fatih Demirci, konuya ilişkin yaptığı açıklamada ülkedeki uyuşturucu kullanımı ve ticareti ile ilgili ciddi artışa dikkat çekmek amacıyla pankartı astıklarını ifade etti. “Amacımız uyuşturucu tehlikesine dikkat çekmekti ve bunu da başardık” diyen Başkan Fatih Demirci, “Diğer illerde emniyetin pankartları indirme yönünde uygulamaları oldu. Bazı illerde kamu yetkilisi ve devlet büyüklerini kastettiği gerekçesi ve mahkeme kararı ile indirilen pankartlar var. Burada kimse hedef alınmadı” şeklinde konuştu.

Pankartta kullanılan görselin ABD’li sinema oyuncusu Bruce Wisllis’e ait olduğuna değinen Fatih Demirci, “Genel Başkanımız Ümit Özdağ'ın talimatı ve İl Başkanımız Aydın Bahar’ın kararlı duruşu neticesinde 'Uyusturucu ile mücadele amaçlı' pankartımız il binamıza asıldı. Aydın Bahar; ‘Aydin Bahar; "Atatürk’ün bize emaneti olan gençlerin "uyuşturucu kurbanı olmasına müsaade etmeyeceğiz ve tıpkı sığınmacılar konusunda olduğu gibi uyuşturucu konusunda da ülke gündemini meşgul eden kanayan her yarada Zafer Partisi sorumluluktan kaçmayacak’ dedi. Biz de Karasu ilçe teşkilatı olarak İl Başkanımız Bahar’ın her zaman destekçisi olmaktan ve Sakarya'yı kutlu zafere taşıyacak yolda kendisiyle yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyuyoruz” sözlerine yer verdi.