Bir bu eksiktitiyatro oyunu 1 Kasım Çarşamba akşamı saat 19.30’da Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde tiyatro severler ile buluşacak. Volkan Medya sahibi Organizatör Volkan Yıldız’ın önderliğinde seyircisi ile buluşacak olan tiyatro oyunun biletleri ise Kır Optik (Karasu Bulvarı), Şentürk Çiçekçilik (Karakol Caddesi), Hakan Teknik Servis (Püskül Pasajı), Emir Tabacco’da (Atatürk Bulvarı Kılıçkaya Pasajı) satışa başladı.

Tiyatro dünyası oyuncularının yer alacağı komedi oyunun Karasululara keyifli zaman yaşatacağını söyleyen Volkan Yıldız, “Fars türünün en iyi yazarı Ray Cooney’nin yazdığı oyun Can Törtop tarafından uyarlanarak seyircisi ile buluşuyor. Ortaya hem bizim kültürümüzden bir ortaoyunu hem de çok eğlenceli bir Fars oyunu çıktı” dedi.

Oyunun içeriğinden de bahseden Yıldız, “Atiye Hanım, eski nişanlısının oğlu Şakir Sokullu’yu aramaktadır. Şakir Sokullu’ya yüklü bir para vermek isteyen Atiye Hanım’ın tek şartı Şakir’in başka akrabası olmamasıdır. Gazete ilanını gören Şakir, dostu Ahmet Temiziş ile köşke parasını almaya gelir. Bildiği kadarıyla yaşayan başka akrabası yoktur. Ancak bir ikiz kardeşinin olduğunu fark etmesi uzun sürmeyecektir. Şakir’in ikizi Ali, evin genç kızı Suna’ya aşık olurken karısı Ayşe de Şakir’in peşindedir. “Bir Bu Eksikti” hem geleneksel tiyatromuzdan çok güzel tatlar sunarken hem de artık ekibin alışılmış tempolu ve eğlenceli yorumuyla seyirciye bol kahkahalı bir oyun vaad ediyor. Tüm tiyatro severleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.