Ayşenur Elmacı'nın "5 yaşındayız" başlıklı köşe yazısı

Karasu’nun gazetesi olan Öncü Karasu Gazetesi 15 Mayıs 2018 yayın hayatına giriş yaptı. Acısıyla tatlısıyla tam 5 yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yayın hayatına giriş yaptığım ilk hafta tek başına tam 24 sayfalık gazete ile siz değerli okurlarımın karşısına çıktım. Şimdi iyi ki çıkmışım diyorum.

Çok zorlandım, ara ara halen çok zorluklar yaşasam da zorlukları aşmayı başarıyorum. Bu gücü bana okurlarım veriyor. Bir telefonumla ne demek deyip desteklerini benden esirgemeyen herkese teşekkür ederim.  

Karasu’nun en genç, en dinamik en dikkat çeken tasarımıyla Karasulu okurların ilgisiyle taçlandık. Karasu’nun en kapsamlı internet medyası www.Karasuhaberleri.com ile de gücümüzü birleştirdik ve Medya Karasu çatısı altında künyemize Karasu basınının en genç isimlerini gururla yazdık.

İlk sayımın baskısında tek kişiyken şimdi çok güzel bir ekiple yayın hayatımızı sürdürüyoruz. Yayın hayatımızı sürdürebilmemizin sebebi ise siz değerli okurlarımızdır. Haklarınız ödenmez.

Yıl 2018, 15 Mayıs sabahı ilk baskımızın dağıtımı gerçekleşti. Korkmadan, çekinmeden ve geri adım atmadan bu zamanlara kadar uyumlu şekilde yayın hayatımızı sürdürdüğümüzü düşünüyorum. Eksikliklerimiz illaki olur. Kimse kusursuz değildir.

Bir kişi ile başladığım mesleğimde şimdi 70 bin kişiyim Bunu sadece ben başarmadım, bunu birlikte başardık. Sonsuz teşekkür ederim Karasu İyi ki buradayım. İyi ki sizlerleyim.

Yeri geldi kırdık, yeri geldi kırıldık. Bu camiadan asla affetmeyeceğim Rabbime havale ettiğim kişiler de oldu, yeri geldi mi tartışıp yeri geldi mi de oturup konuştuğum kişilerde oldu.

Hayat her zaman doğru insanlarla karşılaştırmıyor. Hayat senelerdir aynı sevgi ve saygıyla kalan insanları da bizlere sunuyor.

Beni sadece duyumlarla tanıyan ve yargılayan herkese sadece şunu söylemek istiyorum, ‘Yargılarken sadece tanıdığınıza emin olun’  ama benimle hiçbir şekilde iletişime geçmeden direk yargılarsanız oda sizin karakterinizin meselesidir.

Neyse üç beş kişinin dedikodusu ile uğraşacak değilim. Benim en büyük vekilim Rabbim. O her şeyi ve herkesi görüyor. İnanların yalanları bitmez, hikâyeleri bitmez. İnsanın sadece kalbi temiz olsun gerisinin bir önemi yok.

Öncelikle kurulduğum günden bu yana benimle birlikte bu yolu yürüyen asıl emeğin mimarları olan Genel Yayın Yönetmenim Osman Nevtan Angün’e, Yazı İşleri Müdürüm Güler Çınasoğlu’na, Haber Müdürüm Esra Angün’e,   Reklam Müdürüm Volkan Yıldız’a, Spor Müdürüm Ramazan Marmara’ya ve değerli köşe yazarlarımıza okurlarım huzurunda teşekkür ederim.

İlk sayıdan itibaren bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, sayısız ağabeyimiz, ablamız, kardeşimiz, dostumuz ve yolumuzdan bir çakıl dahi kaldıran sevenlerimize ve en önemlisi de, bize gülüşlerini bırakan, halen yüreğimizde yaşayan AYŞENUR ARPACIOĞLU’na sonsuz teşekkür ediyorum.