-

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, ziyaretleri kapsamında Akyazı pazar yeri esnafı, sanayi sitesi esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. İlçede oldukça yoğun bir ilgiyle karşılanan Alemdar, esnafın ve vatandaşların taleplerini dinledi. Programlara Akyazı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bilal Soykan, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, MHP Akyazı İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çolak katılım sağladı.

AKYAZI BU DAVAYA EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERECEKTİR

Ziyaretler sonrası konuşan Alemdar, “31 Mart yerel seçimleri kapsamında şehrimizi adım adım gezerek vatandaşlarımızla kucaklaşmaya devam ediyoruz. Bugün de bizim için ayrı bir öneme sahip olan Akyazı ilçemizi ziyaret ettik. Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Onların görüş ve taleplerini dinledik. Akyazı’mız geçtiğimiz seçimlerde Marmara bölgesinde birinci olarak bizlere inanılmaz bir gurur yaşattı. Şimdi ise çok önemli bir yerel seçimin arifesindeyiz. İnanıyorum ki Akyazı’mızın kıymetli insanı bu davaya her zaman olduğundan daha güçlü destek verecektir” diye konuştu.

BAŞKAN ADAYI ALEMDAR ÇAĞRISINI AKYAZI’DAN YİNELEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Şubat Cumartesi günü gerçekleştireceği miting programına vatandaşları ve esnafları davet eden Başkan Adayı Alemdar, “Sayın Cumhurbaşkanımız şehrimizi en son ziyaretinde Akyazı’ya gelmişti. Akyazı her zaman olduğu gibi aynı coşku ve heyecanla bu davanın liderini yalnız bırakmamıştı. Şimdi yine büyük bir buluşmaya ev sahipliği yapacağız. Akyazılı hemşerilerimizi ve tüm vatandaşlarımızı 24 Şubat Cumartesi günü Demokrasi Meydanı’na davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Sakarya Basın Servisi


Yusuf Alemdar Akyazı Esnafını Ziyaret Etti F1

Yusuf Alemdar Akyazı Esnafını Ziyaret Etti F3

Yusuf Alemdar Akyazı Esnafını Ziyaret Etti F2

Yusuf Alemdar Akyazı Esnafını Ziyaret Etti F4

Yusuf Alemdar Akyazı Esnafını Ziyaret Etti F5

Yusuf Alemdar Akyazı Esnafını Ziyaret Etti F6

Yusuf Alemdar Akyazı Esnafını Ziyaret Etti F7