-

Öğrenciler için okul duvarlarına yaptıkları çizimlerle adından söz ettiren Türk Kızılay Karasu Koordinatörü Adem Ekşi ve gönüllüler kolları sıvayarak Karapınar İlk ve Ortaokulu’nun duvarlarını boyadı. Ekşi ve gönüllüleri, Okul Müdürü İbrahim Acar karşıladı.

Okulun duvarlarını sanat ile buluşturan gönüllüler, hazırladıkları figürlerle duvarlara renk kattı. Gönüllülerin okul girişine resmettiği Atatürk ve ay yıldız konulu çalışma ise ilgi odağı oldu.

“Pazartesi günü öğrencilerimiz okula geldiklerinde bu çizimleri görerek mutlu olacağını düşünüyorum” diyen Adem Ekşi, “Amacımız öğrencilerimizin yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak. Çizimleriyle duvarları süsleyip emek harcayan tüm gönüllülerimize yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Karapınar İlk ve Ortaokulu Müdürü İbrahim Acar ise, “Gönüllülerimiz, her zaman olduğu gibi yine başarılı ve güzel bir çalışmaya imza attı. Müdürümüz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz adına Türk Kızılay gönüllülerine okulumuzda gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.