-

ANNE ve ÇOCUĞU ÖLÜMDEN DÖNDÜ (izlemek için buraya tıklayın)

...

Olay, Karasu’nun Yalı Mahallesi Plaj Caddesi üzerinde meydana geldi. Bebek arabasıyla kaldırımda ilerleyen anne ve çocuğunun üzerine, beş katlı binadan söve malzemeleri düştü. Önce anneye ardından bebek arabasının tentesine çarpan malzemeler, anne Leyla A.’yı başından ve ellerinden yaraladı.

Kendi yaralarına aldırış etmeyen anne Leyla A, bebek arabası içerisinde bulunan çocuğuna sarılarak arabadan aldı. Olay anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Anne, olayın şokuyla fenalık geçirirken, görüntülerde çevre esnafın yardıma koştuğu görüldü.

TENTE KURTARDI

Olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan anne ve çocuğunun sağlığının şans eseri iyi olduğu ve taburcu edildikleri öğrenildi. Bebek arabasının tentesinin kapalı olması da çocuğun saniyelerle ölümden dönmesine ve olası bir felaketin önüne geçmesine engel oldu.

Olayı gören Sümeyye Baytar, “Tezgahta çalışıyordum. Kadının bağırma sesini duydum. Önce dövüyorlar sandım. Dışarı çıktığımda kadının bileklerinin kanadığını gördüm ve kadın bayılmak üzereydi. Kadın bayılınca kolonya verdiler. Ambulans geldi ve kadını götürdüler. Yukarıdan kaplama malzemesi düştü” diyerek olayı anlattı.