-

KARASU'NUN YENİ DEKORASYON ve AKSESUAR MAĞAZASI (izle):

...

Dekorasyon ve aksesuar mağazası Afili Dekor, Çarşamba günü gerçekleştirilen geniş katılımlı bir törenle hizmete girdi. Karasu Mevlana Caddesi üzerinde, Karasu Orman İşletme Müdürlüğü ile Merkez Aile Sağlığı Merkezi arasındaki mağazada uygun fiyat, geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken ürünlerin yer aldığı gözlerden kaçmadı.

Fatih Bekar’ın sahibi olduğu Afili Dekor’un açılış kurdelesini Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkanı Salim Direk, Gelecek Partisi Karasu Gençlik Kolları Başkanı Tunahan Kayıkçıoğlu ve davetliler birlikte kesti.

Esnaf Odası Başkanı Cihan Emre, kurdeleyi kesmeden önce, “Güzelleşen ilçemizde güzel işyerleri de açılıyor. Pandemi nedeniyle zor günler geçiren esnafımız kendine gelmeye başlıyor. Bu nedenle bu güzel işletmeyi Karasu’muza kazandıran Fatih Bekar ve ailesine de teşekkür ediyoruz” dedi.

Kurdele kesimi sonrası davetliler mağazayı gezdi ve bol bol alışveriş yaptı. İşletmeci Fatih Bekar ise gün boyu, müşteriler ve ziyaretçileriyle yakından ilgilendi. Bekar, “Her 15 günde bir mağazamızda yeni ürünler yer alacak. Katalogdan seçim ve sipariş ile de ürünlerimizi tedarik etmekteyiz. Tüm Karasu halkını mağazamıza davete diyoruz” dedi.