31 Mart yerel seçimleri için İncilli Mahallesi’ne muhtar adayı olan Aziz Çabuk, bunun bir hizmet yarışı olduğunu ve kendisinin de mahallesine en iyi hizmeti vermek için bu yarışta yer aldığını söyledi. Çabuk, mahalle sakinlerini tek tek dolaştığını da söyleyerek destek beklediğinin de altını çizdi.

DİJİTAL ÇAĞA AYAK UYDURACAĞIZ

Dijital çağa ayak uydurarak hareket edeceklerini söyleyen Aziz Çabuk, “Kimse kendisine gelen evraklara ulaşmakta zorluk çekmeyecek. Öyle bir sistem kuracağız ki muhtarlığa teslim edilen evrakı hemen sahibine bildireceğiz ve mağduriyet yaşanmasının önüne gececiğiz” dedi. “Muhtarların yapacağı şey kısıtlıdır” diyen Çabuk, “Mahalleli bize şikayetini iletecek biz de bunu yetkililere ivedi bir şekilde ulaştırarak çözüme kavuşması için mücadelemizi vereceğiz” ifadelerini kullandı.

MAAŞIMA DOKUNMAYACAĞIM

Muhtar seçildiği takdirde aldığı maaşa asla dokunmayacağını da söyleyen Aziz Çabuk, “Bu maaşın büyük bir kısmını ihtiyaç sahibi öğrencilere bir kısmını da sokak hayvanlarına harcayacağız” vurgusunu yaptı. Çabuk, “Mahallemizdeki sorunları bildiğimiz gibi çözümlerini de biliyoruz. Bize en çok şikayet gelen çocuk parklarımız için de güvenlik kamerası sistemine geçmeyi planlıyoruz. Böylelikle parklarımız daha güvenli hale gelecek İncilli’yi güvenlik anlamında savunmasız bırakmayacağız” dedi.


Incilli Mahallesi Aziz Çabuk Saha Çalışması Yeni F2

Incilli Mahallesi Aziz Çabuk Saha Çalışması Yeni F1