Süper Amatör Küme A Grubu’nda Çarşamba günü önemli bir maça çıkan Karasu Aziziyespor, grubun lideri As Akyazıspor ile karşı karşıya geldi. Kafkaslar açısından var oluş mücadelesi niteliğindeki maç büyük çekişmeye sahne oldu. Maça hızlı başlayan Kafkaslar sağlı sollu ataklarla rakip kalede tehlikeler oluşturdu. Sinan’ın şutu ise direkte patladı ve ilk yarı ise 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya da istekli başlayan Aziziyespor, liderin top yapmasına da izin vermedi. Rakibi üstünde baskıyı her dakika arttıran Kafkaslar, yaptığı ataklarla aradığı golü dakika 82’de buldu. Sarı-lacivertli ekip penaltı atışı kazandı ve topun başına Muzaffer geçti. Muzaffer şık vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Oyun disiplinini maç sonuna kadar sürdüren Aziziyespor, sahadan 1- 0 galip ayrıldı.

Maç sonu açıklanan Antrenör Talip Toprak, “Bundan sonra puan kaybına tahammülümüz yok. İşimizin zor olduğunu biliyoruz ama bizim için imkansız diye bir şey yok” dedi. Karasu Aziziyespor, hafta sonu Kuzey Derbisi’nde Kocaali Sahilspor ile karşılaşacak.

Ramazan Marmara’nın haberi

Aziziyespor Lideri Devirdi F3

Aziziyespor Lideri Devirdi F2
Aziziyespor Lideri Devirdi F1