-

Süper Amatör’ün ilk yarısı sona erdi. Süper Amatör Lig A Grubu temsilcimiz Aziziyespor, verdiği mücadele sonucu ilk devreyi lider olarak kapadı. Spor Müdürü Ramazan Marmara’ya ilk yarının değerlendirmesini yapan Aziziyespor Başkanı Çetin Kaya, “Takımımız geçen seneden birçok oyuncu ile yoluna devam etme kararı almış bazı yerlere ise güzel takviyeler yapmıştı. Bu da bize ilk yarı liderliği getirdi” ifadelerini kullandı.

Lig ortasında hoca değişikliği yapmalarının sebebinin de geçen sene Play-Off öncesi alınan yenilginin ardından hoca ile futbolcular arasında iletişim kopukluğundan kaynaklandığını söyleyen Başkan Kaya, “Daha fazla sorun yaşanmaması için erken bir karar almamız gerekiyordu. Bundan dolayı böyle bir karar almak zorunda kaldık. Duygusal bağlarımız bir yana kulübü de sonuna kadar düşünmemiz gerekiyor” dedi ve ilk yarıyı lider bitirmelerinde hocalarının da katkısı olduğunun altını çizdi.

BAŞARI DESTEK GETİRECEK

İkinci yarı için birkaç transfer düşündüklerini de söyleyen Kaya, “Takımı kurarken bütçemizi çok zorladık. İkinci yarı da bütçemizi zorlamayacak birkaç transfer yapmayı düşünüyoruz ama daha net bir şey ortada yok” dedi. İlk yarıda taraftarlardan da memnun olduklarını söyleyen Kaya, ikinci yarıda taraftar sayısının daha da artacağını vurguladı.

Kaya, “Başarı geldikçe destekler daha da artacaklar. Biz sezon başında bayanlarımız ve çocuklarımızda tribünde yer alsın istemiştik. İlk yarıda gördük ki bu istediğimiz gerçekleşti. Bayanlarımız ve çocuklarımız ne kadar tribünde yer alırsa kötü sloganlar ve küfürler de yavaş yavaş sona erer, daha renkli ve görsel şölenler ortaya çıkar” vurgusunu yaptı.

DERNEK VE SPOR TESİSİ

Altyapıya bu sene çok önem verdiklerini de söyleyen Başkan Çetin Kaya, “Hiçbir takım transferle bir yere varamaz. Asıl mesele Karasu’nun çocuklarının altyapılarda yetişip, kendi kulüplerine hizmet etmesidir. Bunu oluşturabilirse büyük bir iş yapmış olacağız” dedi. İlk amaçlarının Aziziye Mahallesi’ne kupa getirmek olmadığını da sözlerine ekleyen Kaya, Karasu sınırları içinde bir spor tesisi yapmak istediklerinin altını çizdi.

Kaya, "Projelerimiz var. Karasu Belediyesi ile bazı görüşmelerde yaptık. Aslında ilçede tüm takımlar bir araya gelerek bu konunun takipçisi olmalı ve ortak bir spor tesisinin temellerini atmalıdır. Ayrıca Karasu’da spor derneği de kurulup Sakarya’da sesimiz olması da sağlanmalı” diye konuştu. Kaya, son olarak ise, sarı-lacivertli takımın sadece Aziziye’nin değil Karasu’nun takımı olduğunun vurgusunu yaparak herkesi maçlara davet etti ve tüm takımlara da başarılar diledi.