Süper Amatör Küme hazırlıklarına devam eden Karasu Aziziyespor, geçtiğimiz yıl başarılı olan kadrosunu çok bozmadan transferlerine devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Küme’de oynayan stoper oyuncusu Emre Sarıgül’ü renklerine bağlayan Kafkaslar, Çayırovaspor’dan da forvet oyuncusu Sinan Gündüz ile imzaları attı.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Aziziyespor Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Şirin, “Süper Amatör Küme’de iki yıldan bu yana yaşadığımız son dakika talihsizliklerini bu yıl yaşamamak için gayret ediyoruz. Transfer defterimizi kapama noktasına geldik. Bundan sonra çok ciddi bir fırsat çıkmazsa yeni oyuncu almayı düşünmüyoruz. Bu sene tek hedefimiz var o da şampiyon olmak.  Hazırlık maçlarımız ile eksiklerimizi sahada göreceğiz” ifadelerini kullandı.

ÇEKİŞMELİ GEÇECEK

Yücel Şirin, “Bu yıl Süper Amatör Küme’nin önceki yıllara göre daha da çekişmeli geçmesini bekliyoruz. Diğer ekiplerin de kadrolarını oldukça güçlendirdiğini görüyoruz. Kendi takımımızı olduğu kadar diğer ekipleri de takip ediyoruz. Kadrolar oldukça iyi oyunculardan oluşuyor. Bu sene pek çok ekibin şampiyonluk hedefinde olduğunu görüyoruz. Bunlar arasından başarılı çıkmak için işi sıkı tutmak zorundayız” vurgusunu yaptı.

Ramazan Marmara’nın haberi